Mit csináljak ha a lányom nem szeretne gyereket se semmilyen párkapcsolatot?
17 éves
Ès nem szeretne párkapcsolatot se családot mit csinálhatos hogy megváltozzón a véleménye?
Semmit nem tudsz csinálni, és nem is kell. Az ő élete, úgy éli, ahogy akarja. Ha később esetleg meggondolja magát, az is az ő döntése kell, hogy legyen, nem a tiéd!
Én 35 éves vagyok. Soha nem akarok párkapcsolatot, sem gyereket, de hála égnek rám soha nem is erőltették a szüleim. Ha ezt tették volna, annyira megromlott volna a kapcsolatunk, hogy mára már biztos nem beszélnék velük!
Szóval szerintem inkább hagyd békén a lányodat, ha nem akarod direkt magad ellen haragítani!
35/N
Várj 10 évet , és ha nem változik meg a véleménye írd ki a kérdést újra.
Ja és olyat nem akarok olvasni tőled, öt év múlva, hogy úristeeen nagymama leszek, hova rohan ez a gyerek?
Miért annak jobban örülnél ha x év után szülne kényszerből majd nem törödne a gyerekével? Nálunk ez volt nem akart szülni,de végül megtette nem is beszélünk évek óta.
(egyszer halottam mikor ezt ismerte be )
nem mindenki alkalmas szülőnek.
Szerintem pont az lenne a baj, ha 17 évesen párkapcsolatot és gyereket szeretne.:)
Egyébként 27 meg 37 meg 47 évesen se kötelező, nincs is mindenkinek.
Mi vagy te?
Idomár???
Hogy már 17 évesen az ő családját tervezgeted?
Ha álladóan valamin pörög kitartóan a család, a gyerekkel meg lehet útáltatni azt a dolgot. Az evést, a kézmosást, a tanulást, a gyerekvállalást, mindent meg lehet útáltatni a gyerekkel, ha állandóan azzal baxtatják...
Hagyd rá!
Ő élete és nem a tiéd!
Egyébként meg valószínű, hogy majd megváltozik 20-on évesen, esetleg 30-as évei elején, de 10-en évesen még
az emberek legnagyobb része nem gondolkozik ilyen, hosszú távú dolgokról, és amúgy is elrémíti a családdal járó feladatok hada.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!