Mit tegyek, hogy ne aggódjak, ne féltsem állandóan a páromat?
Még csak egyetemisták vagyunk, de a páromnak annyi problémája van, hogy kutya füle egy-egy 8o-9o esztendős...:(
Néha a legváratlanabb helyzetekben lesz rosszul, amellett, hogy kellemetlen neki, mindig megvisel engem is. Legutóbb ma volt rosszul és teljesen kiborultam lelkileg...az a baj, hogy ezt észre is vette és számon-kérte, hogy mi bajom én meg elsírtam magam...lehet, hogy önző vagyok de belehalnék ha valami történne vele...én családot és közös életet szeretnék vele és annyira félek, hogy történik valami. hogy lehet ehhez hozzászokni? kezelni a helyzetet? azt hogy ő "gyengébb" az átlagnál és "vigyázni" kell rá?!...
2o-L
Érdekes a dolog, pszichológusnak tanulok:D
Nem lelki eredetű a problémája, vannak szervi panaszok, diagnózisok, de a konkrét okot nem tudják megszűntetni...
nem erősítem benne, hogy "gyengébb" az átlagnál, azt csak magamban kellene rendeznem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!