Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Hogyan reagálnátok,...

Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a lányotok párja 18 évvel idősebb lenne?

Figyelt kérdés
A lány 22 éves.

2016. ápr. 27. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Felnőtt nő, tarsd tiszteletbe a döntését. Ha téved tanul belölle és tovább lép, ha nem boldog lesz.
2016. ápr. 30. 23:10
 12/18 anonim válasza:
70%

Én 30 éves leszek és a barátnőm meg 17 lesz most júliusban.

A kapcsolatunk - de ezt párszor már leírtam itt-ott gyakorin, másfél éve kezdődött és egy éve leszünk most május 31.-én együtt.

Eddig hozzá teszem csak csók volt, a pettinget is most kezdtük alig két hete (igaz ő szűz volt addig, de már tovább nem bírta, hiába egyeztünk meg, hogy 18. szülinapjáig szeretne érintetlen maradni - hát nem sikerült), így nem szexkapcsolat a miénk, hanem párkapcsolat.

Szeretjük, tiszteljük egymást.

És itt megjegyzem, nekem se kocsim, se jogsim, se motorom, se lakásom (egyedül élek albérletben és a fizetésem is a fenntartásomra elég - így a párom elfogad szegényen is)

2016. máj. 9. 00:23
 13/18 anonim ***** válasza:
13%
#12 akkor te pedofil vagy, bocs.
2016. máj. 9. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó!

Te meg gyengeelméjű vagy! Bocs.

2016. jún. 6. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
KIZÁRÓLAG az ő magánügyük!!
2016. jún. 6. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
semmit,az ő dolguk,a kirov sagaban vegul gyerekük is lett,
2016. jún. 6. 12:07
 17/18 anonim válasza:
Elég furcsán. De mint igen sokszor halljuk a szerelem vak. Ha nem csak kihasználni akarja akkor még jobb is ha egy érettebb ember van mellette. Nem neked kell szimpinek lennie hanem a lányodnak. De azért oszd meg a lányoddal véleményedet. Remélem segítettem!
2016. jún. 6. 17:47
 18/18 anonim válasza:

#12#-es vagyok.

Bocs, de nem vagyok pedofil -.-

[link]

2016. jún. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!