Te, családtagod, barátod, ismerősöd mit csinált és miben változott meg, hogyan teltek a napjai, amikor megtudta, hogy súlyos betegsége van, ami megváltoztatja az éltét és a terveit?
A nagynéném jelenlegi barátjának régen csontvelőátültetésre volt szüksége, úgy tudom, hogy rák miatt. Mivel csupán egy éve ismerem, sokat nem tudok a dologról, mert megmondta, hogy erről nem szeret beszélni. Annyit tudok, hogy nem sokat változott azóta, mióta diagnosztizálták nála ezt a "betegséget". Ugyanúgy vezet, mértékkel iszik, nem dohányzik. Negyedévenként kell Pestre mennie a kemoterápiás kezelések miatt. Lehet, hogy többet is tudnék írni, ha jobban ismerném, és többet beszélne a dologról.
Talán mégis tudok neked segíteni. Nem tudom, hogy Te vagy az az illető, akinek megváltozott emiatt az élete, vagy egy ismerősödnek, családtagodnak szeretnél segíteni, mindenesetre olvastam egy cikket, amely egy daganatos írónő tollából lett megírva. Tudom ajánlani, hogy olvasd el, ha megtaláltam az újságot, most nem nálam van, kölcsönadtam. Mindenesetre kitartást, gyógyulást, és a reményt ne djátok fel! :) Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!