Minden férfi megcsalja a kedvesét? Kevés nekik a kedvesük?
Mond meg neki, hogy vagy ti, vagy a abrátai, neked úgy is jó, ha nem vagytok együtt, csak akkor szóljon, és már intézkedsz is.nincs más ötletem
Sok sikert
szerintem meg mindenkinek kell egy kis szabadság,egy kis egészséges titok.bízni kell ilyenkor,ez tart életben egy kapcsolatot.bizalom!semmit nem szabad erőltetni.ha azt mondja nem csal meg,hinni kell.
egyébként meg ha meg akar csalni,nem kell ahhoz két napra odalennie hidd el akkor megtalálja a módját akár egy órára is.
minél jobban gyanakodóvá válsz és kételkedsz,annál inkább adod alá a lovat.
én pl.személy szerint úgy vagyok vele,minek legyek hűséges,ha úgyse hiszi el a párom???minek bizonygassam a hűségemet ha úgyse bízik bennem???pedig sose csaltam meg és nem tenném,de folyton ezzel piszkál,hogy biztos megcsalom és nem mondok igazat,és ellenőriz...lassan ott tartok,már tök mindegy hogy az vagyok vagy sem,úgyse hisz nekem.
ezek mellett természetesen fontos,hogy ő is építse a bizalmadat,törődjön veled és a kicsivel.
előbb-utóbb te taszítod más karjába.bízz benne,ő pedig benned.
az én párom nagyon gyanakvó,ő kamionozik.lehetne nekem is ezer okom gyanakodni,hisz hetekig nincs itthon.de bízok benne.ha nem bíznék,egész nap rágódhatnék azon vajon mit csinál,kivel....és szép lassan beleőrülnék a gondolatban.és nekem kellene együtt élnem ezzel.
A férfiak nevében írok, és az összes nőnek szól az üzenet!
1. Ha elmegyünk 2 napra valahová a barátainkkal, ne vágjátok a fejünkhöz a következőt: Döntsd el, ki a fontosabb, a barátaid vagy mi?????
2. A férj-feleség kapcsolat, nem szülő-gyerek és nem főnök-beosztott viszony!! Jegyezzétek már meg végre!!!!
(tudom, hogy nekünk (férfiaknak) is vannak tipikus hibáink, remélem, mi is változtatunk majd rajta, ha tudunk, de azért ti is figyeljetek már oda, hogyan viselkedtek!
És akkor most elárulom a titkot, miért csalunk meg benneteket (tisztelet a kivételnek, ami nagyon ritka)
.
Pontosan azért, mert le akartok uralni minket és a maradék önbecsülésünkkel elindulunk hódítani, hogy érezzük, hogy attól még férfiak vagyunk, mert kiskutyaként próbáltok kezelni minket!
(Nagyjából ennyi. Sajnálom, ha megbántottam valakit.)
Figyi. Talán nem csal meg. De ha már ennyire bizalmatlan vagy az nem jó!
Járj utána, vagy kérdezd meg tőle ilyenkor hova megy. Ha köcsög és nem mondja meg, akkor uccu neki menj el te jövő héten bulizni 2 napra (csajos buli) és hagyd ott a kislánnyal!
Ez neki is megjár!
Én ezt csinálnám!
26.L
A fő kérdés, hogy mi a célod?
- Uralkodni akarsz a párodon? Felejtsd el, a fentiek fényében ő nem az a típus, akivel ez sikerülne! Egy darabig keseríthetitek egymás életét, de aztán a vége válás lesz, vagy egyikőtök feladja, és ezzel a boldogságát is. A hatalmi játszmák nem vezetnek családi boldogsághoz.
- Jó társat akarsz magadnak és apát a lányodnak? Akkor erősítsd a jó tulajdonságait. Valamiért beleszerettél. Gyereketek is van. Koncentrálj erre!
- Igazságos elbánást akarsz? Mondd meg neki, hogy most elmehet, de tartozik neked, és te is el fogsz menni a barátnőiddel egy Wellness hétvégére valahova, és addig Ő vigyáz majd a gyerekre! :)
Ja 26L vagyok, és persze ne áruld el, hogy hova mész! Ez a lényeg! Menj el és érezd jól magadat, ne menj haza este!
Ez így fair. Mert úgy nem, ahogy a te pasid csinálja. Mindenkinek a saját fas*zságaival kell megfelelni.
De fontos az, hogy ne vitázz vele, csak említsd meg, hogy jövő 7en csaj buli lesz és te mész. És kész. és vigyorogj a szájába, ja és ne említsd hogy azért mert ő is...dehogy! azért mert bulizni akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!