Hogy hívnak titeket? Csak keresztnév érdekel.

XDXD hát te bolond vagy :D:D:D én csak megkérdeztem mért érdekel ez téged van-e vmi okod rá ennyi :D lol bocsi h a halál szót használtam nem akarlak meggyilkolni se semmi nem akartam belegázolni a lelkivilágodba :D
a 10:52-es "okoskodó" :D

13:32 -> a 12:55-öst JÓL elolvastam, ebből állapítottam meg, hogy egy droid. Attól függetlenül, hogy adja alád a lovat, még nem biztos, hogy igaza van, sőt, amint a mellékelt ábra mutatja, nincs is.
Te viszont nagyon nem relevánsan támadsz, illetve a támadásod minősége is a bányászbéka valaga alatt van. Utoljára nagyjából 14 évesen jöttünk az IQ-val, úgyhogy ennél te sem lehetsz több, viszont azt már látom, hogy az IQ-d ekvivalens az életkoroddal.
A kérdésemre nem válaszoltál: honnan szűröd le ilyen nagyon okosan a birtokviszonyt ebből: "mi a fenének, mi a halálnak"? Hátha Grétsy Laci bácsi is olvassa a GYIK-et, és érdeklődve figyeli az okfejtésed.
Illetve csak egy megjegyzés, hogy örüljél: az "ahoz" helyesen "ahhoz". Egyébiránt csókoltatom a nyelvtantanárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!