Milyen egy nevelőintézet?
Figyelt kérdés
Valószínűleg anyám nevelőintézetbe ad, és szeretném tudni mire számítsak. Milyen ott a "rendszer"? Milyen általában a szabályzat? Ha valaki tud segíteni azt kérem hosszan fejtse ki :) ! 15/l2016. ápr. 9. 20:29
31/36 anonim válasza:
Télen hideg van,nincs net,mindenki erőszakosak, nevelök tuskók,rossz a kaja nincs zsebpénz és ha valaki onnan kikerült lelkileg szellemileg testieg nagyon sérült!!!!!Mindeni legrosszabb rémálma!!!!!!Embertelen kürülmény €s egy mocskos porfészek.Énszerintem minden holmid pakolj össze(pénz telefon sz.gép stb.)és azzonnal tünj ell.
32/36 anonim válasza:
Egyépként már azóta beadott az otthonba??
33/36 anonim válasza:
VÁLASZMESTER2006-2018:
Kaptam tőled egy üzenetett, elárulod miért ismered az ottani intézetett?
35/36 Csabikahhh._ válasza:
Hát nem a legjobb élet van ott 5 évet bent voltam most van 1 éve kb hogy ki jöttem onnan azóta nem tudtam semmit kezdeni az életemmel nagyon rosszul bánnak veled bent mindenki állandóan balhézni akar be visznek a drogok világába nekem hála istennek volt olyan szerencsém hogy egyedül senki nem bírt el bánni velem de voltak éjszakák amikor nem mertem becsukni egy pillanatra se a szemem mert megfenyegettek hogy megfognak ölni voltak olyanok is hogy 4-én megfogtak oda fogtak az ágyra és ájulásig ütöttek nagyon rossz volt nem kívánom senkinek szerintem inkább tegyél valamit az ellen hogy ne kerülj be mert ott hiába van erőd ha egyedül nem is bánnak el veled akkor többen elfognak sajnos ez az igazság
36/36 anonim válasza:
Hat a lánynevelőintèzetbe meg verik a lányokat a nevelők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!