Miért van az, hogy nem tudok semmit végigcsinálni?
nyugi én is ilyen vok..xD
az a baj hogy türelmetlen vagy..:]
hamar beleunsz a dolgokba egy idő után.
nem mindig lesz ez így..:D
utolsó vok:D
most még csak próbálgatod magad hogy mi hogy megy neked
és ez jo buli de majd megtalálod azt a elfoglaltságot melyet majd végig tudsz csinálni mert szeretni fogod..:]
Én is ilyen voltam, de már megváltoztam.
Nálam ezt a maximalizmus okozta, ahogy te is írod.Ha valamit elrontottam, máris abba akartam hagyni, mert nekem ez nem megy. Lehetett ez sport, suli, hobby. Persze az egyetemet, bár gondolkoztam rajta, de azért nem hagytam ott, túl sokat fektettem már bele ahhoz.
később az változott meg, hogy egyszer egy valamit, amit előtte már egyszer abbahagytam újra megpróbáltam, és nem hagytam rögtön abba(tánc), aztán persze sok gyakorlás után ment. Szóval ekkor rájöttem, hogy senki se tökéletes, és hogy idétlenkedünk, és követünk el hibákat, de azok arra valók, hogy fejlődjünk általa.
Persze most is van olyan, hogy ideiglenesen csinálok valamit, mert én szeretem a változatosságot, és inkább szeretem magam több mindenbe is kipróbálni.De ez olyankor van, amikor a kezdetén is tudom, hogy csak x ideig fogom csinálni.
Én azt tanácsolom, gondold át, hogy neked is a maximalizmusod okozza-e. Ha igen próbálj valmi sikerélményt keresni olyanba, amibe nem gondolnád hogy el tudsz érni valamit, és akkor te is meglátod, hogy ha valamibe nem mi vagyunk a legjobbak, akkor is foglalkozhatunk vele, és fejlődhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!