Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Szerintem a sulid elvégzéséig ne ábrándozz önálló életről. Majd ha lesz kereseted, nem a havi 60 000 Ft, akkor elkezdhetsz gondolkozni az önállóságon.
Így ez most nagyon kockázatos lenne szerintem.
Hat en nem tudom... az anyossal van a gaz... ha jol ertettem akkor vegulis a baratod szulei segitenek nektek anyagilag. A baratod nagyon kenyelmesen elvan, h nem dolgozik... ne haragudj, valsag ide vagy oda, en azt nem akarom elhinni, h egy eleteros fiatalember nem talal munkat. Szerintem nem erolteti agyon magat munkakereses ugyben...
Varj sztem amig vegzel a suliban, aztan utana lepj. Ha most pattogsz, lehet, h magaddal tolsz ki.Az anyos meg ugyis evente 3szor nez haza, probald elviselni, nem tehetsz mast... Aztan eljon a Te idod is nemsokara. Kitartast!
Sajnos nem értek egyet az anyós-szidókkal ebben az esetben.
Hát sajnos a tény az tény: téged eltartanak a szülei (és őt is...), a te pénzedet pedig a szüleid költik el - magukra.
Ezt egy szülő se nézné jó szemmel, már ne is haragudj. Ezek után a minimum, hogy ha szüksége van a saját autójára, akkor vigyétek oda, amikorra kéri. Meg ha csak pár napot van itthon, nem csoda, hogy nem olyan idegen embereket akar nézni ezidő alatt, akikhez semmi köze, de a lányuk pénzét magukra költik... Már ne haragudj.
Nem értem, hogy a TE pénzedet miért kell a szüleidnek adni, miközben téged idegen emberek tartanak el. Ez számomra felfoghatatlan. De tartásod másokkal szemben bezzeg van. A szüleidek is lehetne ekkora tartásuk és nem fogadnák el a pénzedet.
A te 60.000 Ft-odat add be a háztartásba és máris nem vagy eltartott, élheted a saját életedet. Tök egyszerű.
Nekem is ilyen az "anyósom". Ő is külföldön dolgozik, csak málunk az a különbség, hogy mi is külföldön élünk. ő nekünk soha nem segített egy fityinggel sem, hanem mindig mi adtunk neki kölcsön, mivel állandóan elverte a pénzét és mindenkinek tartozik egy csomó pénzzel. Ennek ellenére állandóan azzal jön, hogy mi neki mennyit köszönhetünk, mennyi mindent feláldozott ezért a kapcsolatért(?), meg hogy mi milyen szemetek vagyunk,hogy soha nem segítünk neki,mikor már több millióval tartozik nekünk. Állandóan arra buzdítja a férjemet, hogy hagyjon el engem és költözzön hozzá, mert hogy neki mennyivel jobb lesz ott.
Szerintem keressetek önnálló albérletet, amint csak tudtok és akkor majd nem kell az anyósra támaszkodni.
Hát: magyarán az a szitu, amit írtam. Anyukádék a te pénzedből élnek, te meg anyséból. Én se tűrném ezt sokáig.
Anyukádékat te tartod el gyakorlatilag? Szép dolog. Ha nem lennél? Éhen halnának? Felnőtt ember próbálkozzon már magát eltartani. Miért nincs itt rá semmi szükség? Mert anyukája eltart téged is?
Nem csodálom, hogy problémái vannak veled és a családoddal... Nekem is lenne...
Meg ne haragudj, nem bántásból írom, csak szerintem ő is így látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!