Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Panel vagy tégla lakás?

Panel vagy tégla lakás?

Figyelt kérdés

Mi a különbség kettö közül?

2,5 szobás lakást szeretnék, anyum téglásat szeretne,apum viszont panelba...Nem tudom egyáltalán mi a jó kettő közül, de tudom h panel olcsóbb?

Nektek mi a véleményetek? Irjatok mellé hogy miért?

2010. ápr. 4. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyunak az a gyanúja, hogy viszonya van a közös képviselővel, és azért nem lehet innen kipaterolni, mert amúgy sok tartozása is van. Most csend van, egyébként az a vicc, hogy itt van nála az anyukája, és ő rendes akart lenni, egyből lehalkította a tévét, ez a nő meg visszaordibált neki, hogy vegye csak vissza a hangerőt, nehogy le merje tekerni.
2010. ápr. 5. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fúú, de gáz.. ennek valami baj van ott felül.. Próbáljátok meg az anyukájával megbeszélni, hogy vegyen neki egy fejhallgatót, vagy jobb esetben vegyétek meg ti neki (kb. 2.000 Ft), és akkor bömböltetheti ahogy akarja. De hétköznap hogyhogy nem bömbölteti?
2010. ápr. 5. 15:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, dolgozik. Minden esetre én ha elköltözök, nem megyek panelba.
2010. ápr. 5. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Mit vettetek végül?
2022. szept. 1. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!