Válás után hogy alakult az anyagi része az életednek?
A nejem le akart húzni rendesen,de a házassági szerződésnek és,hogy anyám nevén volt minden-nek hála. Üres kézzel távozott! Azóta boldogan élek a lányommal és az új barátnőmmel,akit nem is fogok elvenni!
43/F
Hasonlóan, de nem egészen. :)
Elváltunk, vitt mindent, ami az övé: egy szatyor ruha. A házat én örököltem, tehát maradtam a gyerekkel, ő meg fizeti a gyerektartást.
A keresetem nem rossz, plusz az exférjem jattolhat rendesen, így megéltünk hármasban is.
Azóta összejöttem egy igazi férfival, és nagyon úgy tűnik, nem úszom meg az esküvőt sem. :) Most, hogy két keresetből élünk, plusz a gyerektartás, egész jó színvonalat tudunk biztosítani.
Az exférjem vitt el mindent. Hiába építkeztünk közösen, a telek a szülei nevén volt, így a ház is. Pereskednem kellett volna, számlákkal bizonyítani, hogy én mit vettem az építkezéshez. A jövedelmét is elhazudta, gyerektartást így a minimumot fizette.
Szüleimhez költöztünk, az a 2 év nagyon rossz volt. Dolgoztam, volt keresetem, vettem egy autót, szóval anyagilag támogattak, de lelkileg kikészítettek engem is és a gyereket is.
2 év után ismertem meg a mostani férjem, ennek már 15 éve. Összeköltöztünk, és vele anyagilag jól haladunk. Jól tudunk összedolgozni, egy irányba közösen toljuk a szekeret. Sokkal jobb anyagi körülmények között élünk, mint a volt férjemmel jutottam 7 év alatt, pedig a mostani párom nem iskolázottabb, csak ambiciózusabb.
Jól! A férjem minden pénzt elvert, elivott, elszórakozott. Nem volt lakásunk. Gyerek egy van, nálam maradt. Azóta egyenesbe jöttünk. Már van saját lakásunk is.
A volt férjem meg még jobban lecsúszott.
Nem könnyű, de jobb mint együtt volt. Szüleim segítenek sokat, főleg abban, hogy ők vigyáznak a gyerekre sokszor.
Az utolsó 10 évben 50 millió forintot kerestem de hült helye sincs egy vasnak se belőle. Sőt, 15 millió forint jelenleg a tartozásom a bank felé.
Remélem a válásom után jóra fordul a sorsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!