Anyóst megszívatom, mert elegem van a dumájából. Megbeszéltük a párommal, hogy beetetjük, hogy van valakije (mármint a páromnak). Szerinted?
Figyelt kérdés
Bogarat ültetek a fülébe, legalább tud miről dumálni.Akinek meg elpletykálja az legközelebb meggondolja mit hisz el neki.Durva?2010. ápr. 1. 10:59
11/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom még lehetne itt kit szivatni, így elsején:-)Bedőltetek!!!!
2010. ápr. 1. 11:26
12/20 anonim válasza:
Feleslegesen rabolod jószándékú, segíteni akaró emberek idejét. Menj inkább dolgozni.
13/20 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és még tanulok, jót nevettünk rajtatok infón, köszi mindenkinek.És bocs!!
2010. ápr. 1. 11:29
14/20 anonim válasza:
Nincs bocsánat, kis hülye p.icsa.Remélem egyszer kerülsz ilyen helyzetbe.Tudod, Isten nem ver bottal....
15/20 anonim válasza:
április 1. van, ezen a napon legálisan szí.vathatnak, ne legyünk már ilyen földhöz kötöttek. És ráadásul értelmesen bocsánatot kért8ek),1xű gyerekcsíny na:))))
16/20 anonim válasza:
szerintem a kérdező tényleg ilyen hülye :) és csak azért találta ki azt h csak szivatott,mert neki nem tetsző válaszokat kapott
17/20 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy ki vagy, becsöngetnék anyádhoz és mondanám neki, hogy tud-e róla, hogy pénzért hírdeted magad szexoldalakon?! Jó kis vicc lenne, szétröhögném az agyam rajtad meg a családodon.. :)))
18/20 anonim válasza:
Ez az egész oldal egy nagy szívatás,maradjunk ennyiben :)
Én bedőltem, vicces.
19/20 anonim válasza:
Jajj Istenem,hogy egyes emberek milyen besavanyodott uborkák :DDD Jesszus!
Röhögnem kell az ilyeneken,hogy nem értik a viccet ...:D
20/20 anonim válasza:
Jaja, tényleg, ezen az oldalon a legtöbb ember szívózik, poénkodik, közvéleményt kutat vagy csak röhögni jár ide :D. Mondjuk a kérdés feltevésén már látszott, hogy aki írta, nem lehet több 15-nél, pont ezt akartam beírni, amikor megláttam, hogy kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!