30as férfiak! Ti el tudtok képzelni komoly kapcsolatot egy 20éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Egyáltalán szóba jöhet nálatok ez a korosztály?2010. márc. 30. 17:44
11/16 anonim válasza:
Szia! Az én férjem 37 éves, én 21 vagyok, és most várjuk az első babánkat!Szerintem nem számít a korkülönbség, ha meg akarjátok érteni egymást, akkor semmi sem számít.
12/16 anonim válasza:
az én párom 30, én 21 leszek. szerintem igenis lehetséges, hogy ekkora korkülönbséggel is jól megértenétek egymást. mi már két éve vagyunk együtt, másfél éve vagyok a mennyasszonya, júliusra tervezzük az esküvőt. szóval szerintem ha nagyon szereted akkor mindegy, hogy hány év van köztetek.
13/16 anonim válasza:
Ugy látom én fogok egyedül kilógni itt a sorból. Én 21 vagyok barátom 42, 2 éve vagyunk együtt. De nem érezzük a korkülönbséget. Én sohasem voltam az a bulizós, szóval ezzel nem szoktunk ütközni.
De az igaz hogy lehet egy 30-40 éves pasi is gyerekes gondolkodásu, egy 20 éves meg érett.
14/16 anonim válasza:
en 37 vagyok ferfi a baratnöm 22 es szeretjük egymast
15/16 anonim válasza:
Én meg azt hittem a 20-as lányok "vénnek" tartják a 30-as férfiakat, de jó látni, hogy nem! :)
Nyugi mi férfiak szeretjük a fiatalabb nőket. Tele vannak energiával, szépséggel...
Egy 30-as férfi.
16/16 A kérdező kommentje:
Jó ezt hallani kedves utolsó! :) Én pont azt hittem, hogy ezt a korosztályt nem veszik komolyan a 30as férfiak! :)
2010. ápr. 4. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!