Jogosan esik rosszul, ha egy hozzám közelinek gondolt személy, így reagál az esküvőm hírére?
Amikor az előző szakításom után össze voltam zuhanva mellettem állt és segített. Utána, hogy sínre került a magánéletem is mindig kérdezősködött, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Majd később, amikor megkérték a kezem gratulált és úgy tűnt örül. Kicsivel később, amikor személyesen találkoztunk megkérdezte, hogy ugyan mivel tudtad megfogni azt a fiút? Mit látott meg benned?
Talán közrejátszik ebben az, hogy a lánya és én egy idősek vagyunk és egy sikertelen fiú mellett horganyzott le, akit ki ő sem állhat. A lánya meg sikeres a jogász. A másik lánya szintén "egy nem hozzávaló" fiúval jár.
Az én vőlegényemre felnéz ez látszik, mert nemsoká megszerzi a doktori fokozatát és kedves, szorgalmas.
Igen, jogosan, mert ez a nő egy áspiskígyó. Addig "melleted van", amíg bajban van, mert addig tudja, hogy te lenn vagy a földön. Amint elkezd menni a szekered, azonnal elkezd irigykedni és szemétkedni veled, mindezt olyan szubtilis, aljas agresszióval, hogy tényleg nem csoda, ha csak kevesen veszik észre.
A lányai azért nyúltak mellé, mert anyuka ilyen, nyílván megvolt ehhez a megfelelő apuka is. Ez a nő nem akar a lányainak jobbat, mert egy önző, rosszindulatú, irigy liba.
Azt javaslom, kerüld el a lehető legnagyobb ívben ezek után. Az a legjobb, ha végleg dobod. Egy kedves, okos szorgalmas férj mellé nem hiányzik egy alattomos, szarkavaró, irigy, önző "anyai barátnő". Ugye?
én biztos helyre tenném, hogy örüljön neki, hogy a lánya boldog. mi az,hogy nem hozzávaló fiúval jár?ki ő, hogy megmondja ki a hozzávaló?
ja és egyátalán nem gyanús,hogy mindkét lánya párját utálja.. nem csodálkozok,hogyha a lányok ezután le se xarják..
Irigy.
Mikor össze voltál zuhanva, élvezte, hogy épp le vagy maradva a "versenyben", ami csak az ő fejében létezik a lányai meg közted.
Ne hívd el az esküvőre, és lekopik.
Én ezt a kérdést soha nem tudnám viccesen venni, mert nem az. Azt sugallja, hogy nincs benned semmi értékes. Vagy azt, hogy bár van, de azok messze elmaradnak a fiú értékei mögött, ezért a nem érti "mit látott meg benned".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!