Nekem megszünt a tanulo jogviszonyom tavaj juliusba és velle együt a árvaellátás is ha most ebbe a évbe beiratkoznék iskolába megkapnám vissza menöleg a pénzt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 14:59
1/6 anonim válasza:
Rád férne, hogy beiratkozz...
Amúgy miért kapnád meg visszamenőleg? Akkor nem jár, ha nem vagy nappalis diák, és ezen nem változtat az, hogy utána újra beiratkozol.
2/6 anonim válasza:
Írni tanulj meg helyesen, a többit meg az iskolától kérdezd. De ja, minek járna visszamenőleg? Sztem esélytelen.
3/6 anonim válasza:
Ne iratkozz be az iskolába, mert szemmel láthatóan még az általánosban volna a helyed. Ez a legjobb, hogy a magyar felsőoktatási intézmények tele vannak az olyan emberekkel, akik kicsengetik a lóvét érte, de három mondatot nem tud helyesen leírni. Utána később tanárok lesznek. Próbálj meg jelentkezni valamelyik általános iskolába a helyesírásodat megnézik és biztosan felvesznek.
4/6 anonim válasza:
Ha nem csak egy sima nyári szünet volt a 2 jogviszony között, akkor nem. Mire fel, mégis?
És bár ez nem tartozik ide, de tényleg tanulj meg helyesen írni, mert ez iszonyat...
5/6 anonim válasza:
Neked nem volt hallgatói jogviszonyod, az tuti.
6/6 anonim válasza:
Igen megkapod visszamenőleg, ha még nem múltál el 25.
Hasonló helyzetben voltam, amikor technikum után mentem fősulira. Egész nyáron egy garast se kaptam, aztán októberben (mert csak akkor adtak ki iskolalátogatásit) visszamenőleg is megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!