Miért ilyen a feleségem? Többi Lent:
nyilván van valami alapja a reakciónak
elég beképzeltnek tünsz
Szerintem a legjobb lenne, ha elmondanád neki erről a véleményedet. Üljetek le, kérd meg h hallgasson végig, és mondj el mindent, azt is hogy neked ez rosszul esik, hogy ennyire nem bízik benned! A nők szeretik, ha egy férfi sebezhetőnek tűnik, őszinte és az érzéseiről beszél.
És megérdemli, hogy a családodért és a feleségedért dolgozz, aki talán így reagálja le , hogy szeretne többet kapni a figyelmedből ( és itt nem az anyagi dolgokra gondolok, hanem hogy jól megszeretgeted , stb...).
Nincs fontosabb a családnál, és bármilyen probléma adódjon meg tudjátok oldani, csak beszélgessetek!!
Két dolog lehet:
1: Iszonyúan nincs önbizalma
2: magából indul ki. Tehát azt vetíti rád amit ő is megtenne, vagy meg is tett.
Hiába melózol annyit, ha közben a postás rendezi le otthon anyucit..
Meg a gázos, és a villanyszerelő, ha érted mire gondolok.
Akkor ilyenek, amikor AZ kell nekik..
Ti milyen született feleségek világban éltek? Tényleg érdekelne, mert aki postásokat életemben láttam, azokat a lakásba nem engedném be, nemhogy a bugyimba.
De nyilván a titkos baszás a baja. Komolyan, nem néztek sok szappanoperát?
Féltékeny, nincs önbizalma. Szerintem is orvosi kezelésre szorul.
Normális kapcsolatban ez nem tolerálható viselkedés. Beszéld meg Vele, bár vannak betegesen féltékeny emberek. Ha mindig s ilyen volt, akkor nagyon nem fog megváltozni, én kerülöm, mint a pestist (kerültem, míg meg nem állapodtam) a féltékenykedő, komoly önértékelési problémával küzdő delikvenseket.
Ami meg a postást illeti, én őket még csak utcán láttam, amikor kézbesítenek, én még javában dolgozom, arról nem is beszélve, hogy itt a környékünkön mindegyik nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!