Ki hogy oldotta meg a párjával az összeköltözés utáni kezdeti együtt főzés "problémáit"?
Nemrég költöztünk össze párommal, előtte ő egyedül élt, de szüleitől nem messze (kb. 5 perc, szóval náluk kajált naponta), én meg szüleimmel. Most egyetemre kerültem, összeköltöztünk. Mindketten szeretünk főzni, de időnként előkerül, hogy anyu ezt így csinálja, de az ő anyukája meg így... és akkor ilyenkor nézek, hogy most hogyan is készítsem el pl a krumplifőzeléket :)
akinek ismerős a helyzet: hogyan oldották meg? vagy csak kialakult?
én főzök egy bizonyos "stílusban", ami némileg anyuéra hasonlít, de párom anyukája természetesen máshogy főz (alapvetően fűszerezésre, főzési-sütési módszerekre gondolok...). Tudom én, hogy ált. mindenkinek az a legfinomabb, amit az anyukája főz... de ilyenkor mi a teendő? :)
köszi a válaszokat, mindenkinek!
8.55-ös! Annyira igazad van ezzel, hogy nem versenyezhetünk egy 20 (nálam majd' 40) évvel idősebb asszonnyal főzés terén! Ezt a mondatot külön köszönöm, nagyon hasznos! :D
1. Nem anyu vagyok!
2. Olyanokat próbáltam eleinte csinálni, amiket drága anyuka nem főzött még. Az ilyen ételeket megszerettettem vele, aztán jöttek a szokásosak és így elmaradt a hasonlítgatás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!