Az Eszter névnek milyen becézései vannak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, a google-t is használtam már... Szóval milyen becézések vannak?2010. márc. 24. 16:31
11/19 anonim válasza:
Esztó(ka), Esztók (a Ladó utónévkönyvből), Esztus
Van ismerősöm aki Eszter, szereti a nevét, de csak így becézetlenül. Feláll a hátán a szőr, ha becézgetik.
13/19 anonim válasza:
Eszti-peszti :) sztem ez a legaranyosabb
14/19 anonim válasza:
Szia!
Én is Eszter vagyok, becéztek már EStikének (így, s-sel), Szticskének (ezt még el is tűröm)... Egyszer eleresztettek egy Esztót is, na azért ölni tudok :) Poénból Édesapám szokott Esterkának hívni :) Ejj... :D
Én szeretem a nevem, úgy gondolom, szép, de maximum az Eszti becéző jöhet szóba.
Üdv :)
15/19 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőm Eszter és vagy Esztónak vagy Esszinek hívjuk.
16/19 anonim válasza:
Én is Eszter vagyok, volt osztályom így becézett: Szexter, Sexti, Dexter, Eszti, Eszterke tesóm mindig így hív: Esztörina, de voltam Esztikecske is meg Esztör :D
18/19 anonim válasza:
Én is Eszter vagyok, engem állandóan Easter nek becéznek xD
19/19 giovi-gabi válasza:
Nagymamám Édesanyám és a lányom is Eszter.Szerintem bármilyen becézési forma elfogadható,de a legszebb,ha Eszternek szólítsuk,mert ez egy különlegesen szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!