Van egy 3éves gyermekem elvehetik e töllem ha elmegyek egy éjszakai szex me tes bárba dolgozni? Negativ emberek kiméljenek és ne itéljenek el ha nem ismernek koszonom.
Azért kérdező ne legyenek illúzióid, a munka lehet, hogy szexmentes, de én még olyan táncos lánnyal nem találkoztam akivel + pénzért természetesen nem lehetett volna közelebbről megismerkedni... Pedig vállásom után volt szerencsém éppen elég táncoslányhoz...
Hivatalosan szexmentes persze, de ha a testedből élsz, minden pasi fel fogja tenni az ajánlatot és ha tényleg jól nézel ki, hamar rá fogsz kapni arra a napi + 5-10 ezer ft-re...
Ha bejelentett munkád van és meg tudod oldani a gyerek felügyeletét, nem fogják elvenni. Akkor sem, ha éjszaka dolgozol, senkinek nem vették el még azért a gyerekét, mert este dolgozott (pl. vannak három műszakos állások, stb.), ha meg tudta oldani a felügyeletet.
Viszont én is azt mondom, mint már itt mások is: ez a munka valójában nem lesz szexmentes, ne dőlj be!
Csatlakozok, ha papíron ott van, hogy rendes munkát végzel, akkor nem veszik el. Miért vennék?
Viszont neked személyesen lehet problémád ebből a "szexmentes" melóból...
Ne írjatok már hülyeségeket!
Ha van bejelentett jövedelme, rendesen ellátja a gyereket, semmi ok nincs arra, hogy elvegyék tőle.
Amúgy erotikus munkára (prosti) is lehet kiváltani vállalkozóit, és nyilván nem veszik el tőle a gyereket akkor sem, ha nem az orra előtt végzi a munkáját.
Rengeteg buta van ezen az oldalon.
"... el tőle a gyereket akkor sem, ha nem ..."
A SEM véletlen került oda.
Miért, aki gyárban dolgozik éjszaka, attól elveszik?
Egy bárban dolgozni semmivel se rosszabb, mint bárhol máshol.
ÉS igen, én pl ismerek versenytáncost, aki ilyen helyen is táncol, mert marha jól keres, a versenytáncból nem élne meg. NEm k.urva, táncol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!