Esküvői ajándék doboz vicces ajándékokkal?
szija!
Árkádban azt hiszem a második emeleten van ilyen bolt,ilyen "magyar" souvenireket árulnak,na ott láttam ilyen kis fütyimércés dobozt,és olyat is amibe tampon van meg ilyenek :) Ajánlom,hogy ha pesti vagy nézd meg,ott biztos találsz olyat,amilyet szeretnél :)
szerintem esküvőre nem illik vicces. Vagy CSAK vicces.
Vagy a doboz legyen vicces? Azt készíthetsz magad is. De inkább a kedvességre, figyelmességre helyezném a hangsúlyt.
Ez a nap az ő életükben nagyon fontos nap. Lehet, rossz néven vennék a viccelődést.
Nálunk is szoktak a barátok ilyen dobozt készíteni. Általában abból áll, hogy egy hatalmas dobozban van néhány apróság, amelyet rengeteg újságpapírral vontak be és celluxszal.
A benne lévő tárgyak általában:
- cumi
- csörgő
- bili
- malacpersely
Mi egy olyan dobozkát kaptunk, amit külön művészet volt kinyitni. Előbb rá kellett találni a kulcsra, majd a kulcslyukra. Benne pedig egy szép idézet és pénz lapult :)
Amíg kínlódtunk a kinyitással vicces volt, végül másnap sikerült belejutnunk.
Virágcserépbe ültetve egy óvszer, amit a menyasszonynak kell szorgosan öntözgetni, mondogatni, hogy "-szeretem, szeretem", eközben szépen feláll.
(Unokaöcsém árulta el a titkot: pezsgőtabletta van alatta, a víztől fejlődő gáztól "áll fel")
hát én olyan esküvőn voltam ahol a barátok a pénz mellé ilyen dobozt adtak.....
fejfájáscsillapító.....ha a feleségnek fáj a feje
tangabugyi......ha a férjnek....
volt zsák föld is......akörül körbevitték a párt....mondván kaptak egy föld körüli utazást......
Mi is kaptunk ilyen dobozt, nagyon aranyos volt. Egyik ismerősünk saját kezűleg készítette a dobozt, és volt benne mindenféle: tanga, fejfájáscsillapító (ahogy fentebb is mondták), kulcs, gyufa (hogy mindig ébren tartsa a tüzet), egy ép és egy átszúrt óvszer (a felíratuk az volt, hogy "ha már szeretnétek gyereket, vagy ha még nem"), méz, tea, némi pénz ("Azt mondják, a pénz nem boldogít. Ha Ti is így gondoljátok, küldjétek vissza!"), ragasztó, kötözőmadzag, egy sorsjegy ("Ha már csak a vakszerencsében bíztok..."), mágnes ("Hogy a vonzalom sose múljon el")... :)
Szerintem nagyon aranyos ajándék volt, én legalábbis jobban értékeltem, mint mikor valaki odanyomott egy kétezer forintos, láthatólag kínai vízforralót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!