Csak én fújom fel ezeket a kis dolgokat itthon?
A férjem sokmindent az anyjával beszél meg először,utána mondja el nekem.Holnap megyünk rokonokhoz,1-1,5 órás az út oda,ma pl. mondta a párom,h az anyjával már megbeszélte,hogy elég ha 10 ó körül indulunk,nem kell olyan korán indulni.Mondtam hogy nekem mindegy(nem tettem hozza,ha már az anyjval megbeszélték.. )
Pár hete lehetőségünk volt,egy áthúzásra váró kanapét ingyen elhoznunk,interneten akadtam rá,hívtam is a párom,h intézzünk fuvart.Mondta h átgondolja...Rá 10 percre hívott,hogy beszélt az anyjával,mondta hogy nyugodtan hozzuk el a kanapét,lesz majd helye valahol!
Úgy érzem hogy a párom az anyja nélkűl nem tud dőnteni ilyen kis dolgokban,nem elég neki h ha csak mi ketten beszélünk meg ilyen apróságokat...
A másik érzsem meg az,h mivel itt lakunk anyosnál,h nekem kevés a döntesi lehetőségem.Anyós intézi a nagybevásárlást,ő a Sparban szeret venni,mert neki a Tesco szerinte drága.De hiába mondanám hogy a Tescoban pl nagyobb a választék,a kisfiamnak jobban szét tudok ott nézni,akkor sem érdekelné...lassan jön Karácsony,élő vagy műfenyő?Nekem nem mindegy,én élő párti vagyok,anysnak jo a műfenyő,nem kell flancolni az élőfenyővel.Hát én moyt eldöntöttem,h nem hozom fel nekik ezt a témát,intézek a szomszédból 1 méteres fát,ha itt lest ideje,csak annyi hogy át kelk hozni :D de azt sem értem hogy anyosnak miért flancolás az,ha élő fenyőt díszítünk Karácsonykor?
Szoval engem ezek a kis dolgok idegestenek,zerintetek feleslegesen?
"én hozzám jönne a menyem lakni,nem hiszem hogy beleszolnék ilyenekbe,hagy alakitgassák a házat/szobákat.ahogy az neki jól esne,ennyivel is legalább othhon érezni magát "
Ne röhögtess már, most megint a saját szempontodból beszélsz! Ha a te házadat akarná átrendezni valaki, jó eséllyel kiakadnál és nem azon gondolkodnál, hogy jó-e a menyednek.
Egyébként meg fel nem bírom fogni, hogy mentél bele ebbe a csicskaságba 5 éven át! Nem akarsz felnőttként élni?? Basszus családos ember vagy, és az anyósod nyakán élsz...
Hát én biztos, hogy nem engedném, hogy átalakítgassák a házam, és ezt úgy mondom, hogy még fiatal vagyok és nincs házam.
A fenyős kérdésben is az anyósnak van igaza, nem mindenki szereti az élő fenyőt, mivel mindennap takarítgatni kell körülötte. A többire csak ugyanazt tudnám írni, mint a többiek.
Akkor lesz neked párod, ha az anyukája eltávozik az élők világából, addig az ő kisfia.
Nekem ilyesmi nőm... volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!