Egy 8. osztályos srác vagyok és a média tanárom egyszerűen utál! Olyan dolgokat mond a szüleimnek amik nem igazak. Pl:hogy hülyéskedek órán. Itthon meg persze leszidnak és nem hisznek nekem bármit is mondok. Nem bírom tovább. Mit csinálnátok?
Ne aggódj,az egyetemen nem lesz ilyen.
Sajnos az általános iskolákra nagyon jellemző.
És tudod miért?Mert a 60 éves pedagógus le tudja adni az anyagot,rendet tud tartani.
A 30 éves tanár néni,aki más diplomához kevés volt-mellesleg szülni se akar,mert nem szereti a gyerekeket-visitozik óra alatt.
Nos ez a tanító néni soha nem fog egy egyetemen tanítani.Még egy középiskolában sem.Viszont mire odáig eljut a gyerek,erőssen el kell gondolkodnia azon,hogy mit tiszteljen a tanárjaiba.Mert közben a 60 éves pedagógus nyugdíjba megy,esetleg már meg is halt.
én is ilyen helyzetben voltam.nekem az osztályfönökem hazudta azt anyunak telefonba hogy 4-ből huznak fél évkor.aztán egy kettesem lett a többi 4-5-ös...aztán igazgatónőtöl elkértem a napló másolatát és megmutattam anyunak..aztán majdnem kirukták az osztföt.
egy 8.-os lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!