Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 8. osztályos srác vagyok...

Egy 8. osztályos srác vagyok és a média tanárom egyszerűen utál! Olyan dolgokat mond a szüleimnek amik nem igazak. Pl:hogy hülyéskedek órán. Itthon meg persze leszidnak és nem hisznek nekem bármit is mondok. Nem bírom tovább. Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,az egyetemen nem lesz ilyen.

Sajnos az általános iskolákra nagyon jellemző.

És tudod miért?Mert a 60 éves pedagógus le tudja adni az anyagot,rendet tud tartani.

A 30 éves tanár néni,aki más diplomához kevés volt-mellesleg szülni se akar,mert nem szereti a gyerekeket-visitozik óra alatt.

Nos ez a tanító néni soha nem fog egy egyetemen tanítani.Még egy középiskolában sem.Viszont mire odáig eljut a gyerek,erőssen el kell gondolkodnia azon,hogy mit tiszteljen a tanárjaiba.Mert közben a 60 éves pedagógus nyugdíjba megy,esetleg már meg is halt.

2010. márc. 20. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:

én is ilyen helyzetben voltam.nekem az osztályfönökem hazudta azt anyunak telefonba hogy 4-ből huznak fél évkor.aztán egy kettesem lett a többi 4-5-ös...aztán igazgatónőtöl elkértem a napló másolatát és megmutattam anyunak..aztán majdnem kirukták az osztföt.

egy 8.-os lány

2010. márc. 20. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!