Kénytelen vagyok a szüleimnek hazudozni, de ilyenkor mindig büntudtaom van, leeht rajta enyhíteni?
Figyelt kérdés
A sulis jegyeimnél pl ha becsúszik egy rosz jegy múszáj haudnom, mert 3-4as aaltti jegyeimért, nagyon leszidnak stbstb. Pl kaptam egy 1est el is mondtam, de az volta feltétel, hogy kijavítom egy 5össel... de kaptam egy 3ast, és nem emrem elmondani, szóval megint hazudtam... :S
iszonyat bűntudatom van, mert azt mondtam, hogy kijavítottam az 1est, és még azt mondta, hogy büszke rám :(
2010. márc. 18. 22:23
11/11 anonim válasza:
ha neked ilyen nagy problémát okoz hogy hazudnod kell,hát ne tedd. az öszinteséggel lehet hogy kellemetlen perceket szerzel magadnak de legalább nem lessz büntudatod.különben is két pont között a legrövidebb út az egyenes.tanulj rendesen és akkor nem kell hazudnod,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!