Szülők, ti vettetek a gyereketeknek Iphone telefont?
Kaptak, használtan az eggyel régebbi modellt.
Az újat is megengedhetnénk magunknak (nekem pl. az van), de a gyerekeknél azért jóval nagyobb az esélye, hogy leesik, összetörik, nem vigyáz rá úgy, és tényleg lehet használtan kifogástalan állapotút kapni.
Ha nagyobbak lesznek és tényleg megértik az értékét, gondolkodás nélkül veszek nekik szívesen újat is.
Nem. Elvbol nem veszek iphone-t, egy gyereknek tok felesleges.
Mondjuk az en gyerekem nem is akart, pont nem akar kitunni, meg nem akar azon aggodni hogy ellopjak, leesik, elromlik, beazik... Egy hotegyszeru Lumia 535ot kapott.
Igen aki olyan választ írt hogy van iphone a családban vagy hogy venne telefont a gyereknek, az lepontozva. Ilyen a társadalom: ha már nekem nincs pénzem, akkor fujjolok és leszólok mindenkit akinek meg van. Mert érdekes, hogy igen sokat foglalkoznak az androidosok az ájfonnal: mindig itt az orruk a témában és buzgón pontoznak. Ha annyira rossz lenne az iphone, akkor én nem foglalkoznék velük a helyükben és tennék rá :)
Ilyen a társadalom: savanyú a szőlő.
ui: én sem vennék gyereknek iphone-t, mert náluk még státuszszimbólum, néhány infantilis felnőttnél is mondjuk, de a fiatal (kb 20 éves korú) kategória kifejezetten ezt tekinti mintának, ne adjuk alájuk a lovat. Vegyék meg ők saját pénzen, ha megveszi a gyerek, legyen is rá büszke mert ő vette, de ne adjuk alá.
14: Tudsz olvasni? Sokan írták, hogy van pénzük, de mégsem olyat akartak.
Én is megvehetnék bármilyen telefont magamnak és a gyereknek is, de nem iPhone-unk van. Vannak más telefonok is, amik jók. És nem mindenkinek az iPhone a kedvence.
Amit te írsz az a hülyeség és ellenszenves, hogy ha valakinek pénze van, akkor annak iPhone-t kell vennie.
Ráadásul sokan írták, hogy az van nekik, de használtan vették. Erre ki lenne irigy? Sose vennék használt telefont.
És milyen érdekes, hogy az van lepontozva, aki megteheti és megvette. Most komolyan, nem mindegy, hogy ki mennyiért vesz telefont???
Az volt a kérdés, vettünk-e, így az IGEN is egy hasznos válasz....kellene hogy legyen.
az is le van pontozva, aki nem vett, az is aki vett.
én sajnalnek ennyi pénzt kiadni egy telefonra, amikor sokkal olcsóbban is találok kielégítőt(számomra)
szerintem nevetséges ez az iphone-android hiszti. Mindenki vegyen olyat amilyet szeretne, és olyat amit megengedhet magának :)
kinek mi a fontos.. van aki telefonra költ sokat, van aki kocsira, vagy lapostv-re... én pl a hobbimra szoktam költeni (akvarisztika, terrarisztika)
Ugyan nincs gyerekem, de nem vennék neki. Ugyanabban az árkategóriában sokkal jobbakat ad a konkurencia, ugyanolyan tudást pedig olcsóbban.
Az árán kívül egyébként nincs bajom az iphone-nal, de az ár-érték aránya annyira borzalmas, hogy azt képtelen ellensúlyozni, annyira nem jó.
Legközelebb már magamnak se... Annyira túl van reklámozva, hogy hihetetlen. Közben az idióta fájlrendszerébe nem tudsz belenyúlni, az itunes egy borzalom és mivel az egyik gépen xp-m van a másikon a win 8 meg semmi pénzért fel nem ismerné magát a telót sem a fotókat csak az interneten keresztül tudom levadászni. Legújabban éppen egy nyomorult könyvet sem tudok feltenni rá pedig úgy csinálom mint korábban. Szinkronizál azután a nagy semmi jelenik meg. Az egyetlen számomra hasznos és jó tulajdonsága hogy viszonylag szép fotókat csinál. Nekem nagy csalódás volt. Egy tuti a gagyi androidosommal nem szívtam ennyit.
A gyereknek ezért sem vettem és azért sem, mert szerintem neki még elég a középkategóriás telefon is, legalább ha elhagyja, leejti nincs olyan nagy gond.
Én adtam neki egy régebbi telefont, hogy legyen mobilja, tudjon hívni, ha akármilyen gond van. mondtam neki, h jobbat akar, akkor gyűtse rá össze a pénzt. Hogy aztán mire gyűjti, azt már ő fogja eldönteni.
Nekem a munka miatt (appfejlesztő programmozó vagyok) van többfajta iPhoneom és többfajta androidos telóm is. Én magam nem szeretem az Apple telókat, mert nem bírom, ha a az apple dönti el helyettem, hogy mt csinálhatok a telefonommal, baromira le van korlátozva a felhasználói szabadság az androdhoz képest. Személyes használatra egy ubuntu linuxos telefonom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!