Egy fiatal férfi esetében mit jelent egy olyan kijelentés, hogy? (lent)
Figyelt kérdés
"Számíts arra, hogy az én koromban az ember szereti már egy idő után komolyabbra fordítani a dolgokat."
Fiatal férfin 23-25 évest értem.
Kíváncsi vagyok a véleményekre~ :)
2010. márc. 14. 22:09
12/14 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy komolyak a szándékai, viszont abban bizonytalan, hogy te ilyen fiatalon lekötnéd-e magad mellette. Figyelmeztetett rá, hogy ő már kinőtt a futó kapcsolatokból, mégpedig azért, hogy a reakciódból felmérje, tőled mire számíthat. Biztos hogy nagyon szeret téged és szívesen családot alapítana veled. Nem biztos, hogy most, de a szándékai komolyak. Vizsont ez még nem lánykérés volt, hanem egyszerűen benned bizonytalankodott.
14/14 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az házasságot készíti elő. Lehet nem most, de mondjuk miután betöltötted a 18-at, megkéri a kezed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!