Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiatal férfi esetében mit...

Egy fiatal férfi esetében mit jelent egy olyan kijelentés, hogy? (lent)

Figyelt kérdés

"Számíts arra, hogy az én koromban az ember szereti már egy idő után komolyabbra fordítani a dolgokat."

Fiatal férfin 23-25 évest értem.

Kíváncsi vagyok a véleményekre~ :)

2010. márc. 14. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hujjujjujjujj!!!! Ez jó!
2010. márc. 14. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy komolyak a szándékai, viszont abban bizonytalan, hogy te ilyen fiatalon lekötnéd-e magad mellette. Figyelmeztetett rá, hogy ő már kinőtt a futó kapcsolatokból, mégpedig azért, hogy a reakciódból felmérje, tőled mire számíthat. Biztos hogy nagyon szeret téged és szívesen családot alapítana veled. Nem biztos, hogy most, de a szándékai komolyak. Vizsont ez még nem lánykérés volt, hanem egyszerűen benned bizonytalankodott.
2010. márc. 14. 22:57
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy.
2010. márc. 15. 00:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy az házasságot készíti elő. Lehet nem most, de mondjuk miután betöltötted a 18-at, megkéri a kezed....
2010. márc. 15. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!