Kiss vezetéknévhez milyen fiú nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Valami egyedibb, semmiképp sem túl magyaros, fiatalos név kell ami külföldön is megállja a helyét.2010. márc. 13. 22:46
12/27 anonim válasza:
Ne végződjön k betűvel, és ne kezdődjön s, sz, c, cs, z, zs betűkkel, ha a gyereknek nem akarsz nyelvtörőt. A többit te döntsd el, mi szimpatikus.
13/27 anonim válasza:
Sok magyar név is megállja külföldöna helyét.
Lajos - Lui
András - Andrew
József - Josef vagy John
Mátyás - Matthew
14/27 anonim válasza:
Szerintem is a Martin. Vagy Roland.
16/27 anonim válasza:
Kiss Manó (és tényleg van ilyen keresztnév, utónévkönyvben meg lehet nézni.)
17/27 anonim válasza:
John nem József, hanem János.
Kérdező, milyen nyelvterületre gondoltál külföld esetén? Valami konkrét, vagy csak általánosságban?
Az én vezetéknevem német eredetű a keresztnevem francia eredetű, angol nyelvterületre fogok menni pár évre...
Az ékezeteket és a kettős mássalhangzókat (cs, gy, ly, ny, sz, ty, zs) esetleg kerülheted néven belül, azokat nem sok országban használják, a többi nem érdekes szerintem.
18/27 anonim válasza:
Kiss Ádám
Kiss Dániel
Kiss Dávid
Kiss Máté
kb ennyi jutott eszembe :D
19/27 anonim válasza:
Kiss Viktor, Kiss Mózesz, Kiss Árpád, Kiss Benedek, Kiss Adorján
20/27 anonim válasza:
Kiss Tamás,Kiss Attila,Kiss Dániel,Kiss Norbert,Kiss Sándor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!