Miért változnak meg a férfiak?
Nálunk kábé így van, csak fordítva, anya van most szerelemben a gyerekkel.
Otthon se jó, munkában se jó. Multkor azt álmodtam, hogy inkább aludtam a hévmegállóban padon, mint hogy hazamenjek a rabságba, mellőzöttségbe.
Szex nincs. Nem baj, legalább alhatok.(40, pasi)
Én ezért nem engedtem a páromnak,hogy szüljön!
Csak mi vagyunk és ez így jó,az első 3-4 évben kínlódott,de már ő is belátja,hogy jobb gyerek nélkül. Szabadok vagyunk,van pénzünk,simán eltudunk szabadulni egy-egy hosszú hétvégére és van energiánk magunkra és egymásra.
A gyerek az oka!
"Én abban reménykedek,h.ha majd a gyerkőc nagy lesz,nem lesz annyi éjszakázás,több szabadság lesz,akkor marad időnk egymásra is :-)"
Faxt!!!!
Fősuli tandíja és költségei.
Drogok/balhék.
Becsúszik 2.3. kölyök akit nem vetetsz el.
Megbetegszik.
Ha ezek bármelyike beüt,akkor még nagyobb lesz a gáz!
A gyerek az oka!5
- aki ilyet ír, az bizonyára már maga is egy ilyen "ok"-ként inkarnálódott a világba.
Szabad változtatni, nem muszáj mókuskerékként ugyanazokat a hibás köröket futni évekig, sőt generációkon keresztül évtizedekig...
Nincs így mindenkinél. Az én férjem így 15 év után is figyelmes, vágyik rám és hiányzom neki.
Ez igaz fordítva is.
Te mindent megteszel a kapcsolatért? Vagy csak várod kedvességet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!