Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hogy bírnátok, ha a...

Fiúk, ti hogy bírnátok, ha a barátnőtök/élettársatok nagyon ellenőrizne titeket?

Figyelt kérdés

Szóval gyakran telefonálna, hogy merre vagytok, mit csináltok, illetve amikor együtt vagytok (általában hétköznap, hétvégét külön töltjük) mindig ott van mellettetek, mindenhova együtt mentek, és nincs fél órátok sem egyedül, csak ha fürdik, vagy hétvégén.

Ezt bírnátok, vagy ez abnormális egy kapcsolatban?

2010. márc. 12. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Nem lehetsz több 25nél...
2010. márc. 13. 20:39
 12/19 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2010. márc. 13. 21:02
 13/19 A kérdező kommentje:
És úgy gondolom, nem sok pasi bírná, ha minden nap minden percben nyomon követné a barátnője. Igazából én sem értem, párom hogy bírta eddig.
2010. márc. 13. 21:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem bírják ha ellenőrződ őket.Mond meg neki csak mondja meg kivel van vagy hogy hol van aztán ne hivogasd hidd el neki bizz meg benne.(20/l)
2010. márc. 13. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Hagyd egy kicsit élni ezzel elvadítod.Ha adsz neki szabadságot szívesebben megy hozzád is.Ezt nem sokan bírják.Szóval ha fontos neked próbálj változni.
2010. márc. 13. 22:10
 16/19 anonim ***** válasza:
második vagyok, ugye én nő vagyok mégse bírnám :) de férjem is a falat lekaparná tőle, az tuti...erről az egymásra ok nélkül rátelefonálásból, az idióta "énmégannálisjobbanszeretlek" vodafone-reklám jut eszembe :P persze nap közben sms-t írunk egymásnak, csak úgy is :) arra válaszol, ha tud, de olvasni is jól esik mondjuk egy dögunalom értekezlet közepén :)
2010. márc. 14. 00:20
 17/19 anonim ***** válasza:

"Illetve ha fél órára eltűnsz hívogat, amíg el nem ér, akár több óráig egyfolytában, és ha a haverodnál vagy, akkor meg féltékeny, hogy haverral vagy, nem vele.

Ez is normális?"

hú, ezt most olvastam...ezt meg beteges féltékenységnek hívják...egy napig nem bírnám, úgy érezném, hogy megfulladok...mikor több napos konferenciára utazok, vagy a férjem vadászatra, ahol ott alszanak, akkor is csak este, vacsora után szoktuk hívni egymást...és ez az elejétől így van...különben lapát lett volna egy hét után.

2010. márc. 14. 00:23
 18/19 anonim ***** válasza:

tegnap 07:48 vagyok

igen,nálunk az is normális,hogy mindent együtt gyakorlatilag,és ha melo/suli,akkor hivjuk egymást többször napközben,hiába hozzám jön haza pár óra mulva

együtt fürdés nincs,nem férünk bele a kádba kényelmesen,igy egymás után szoktunk.Főzés,mosogatás együtt,gép van kettő,mert azon menne a veszekedés:D

mosni a gép mos,de amig pl belepakolok,párom felém áll,és "okoskodik",vagy kiteregeti az előző adagot

ellenőrizgetés...nem ellenőrzés céljából hivom,ő sem engem szerintem.Legalábbis nem veszem annak.Igy engem nem zavar,hogy 2 órán belül 5x hiv fel,hogy merre járok épp,vagy hivom én pl most,hogy 10 perce ment el tőlem,hazaért e a szüleihez...

Haverokkal meg csak együtt megyünk bárhová.Neki fix a munkaideje,meg az egyetemene töltendő idő,nekem nem,igy igazodok hozzá,egyszerre vagyunk szabadok...eleinte elmászkáltam nélküle,ő érte el,hogy csak közös barátok,közös haverok,közös szorakozás...

3 év alatt gyakorlatilag elértünk egy olyan szintete,hogy melon sulin kivül csak közös dolgok vannak (bár munkatársakat csoporttársakat ismerjük)

nekünk igy jó,mi imádjuk egymást

párod valoszinű nem igényli annyira a szoros kapcsolatot,szivesebben mászkál el a haverjaival,mint veled minden percben...

te döntésed,hogy elvilesed otthon féltékenykedve,vagy sem...

22/L

2010. márc. 14. 08:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Na amit az utolsó leírt én sem bírnám. Nemhogy párom. Megőrülne, hogy nincs egy magányos perce. Én szintúgy.
2010. márc. 14. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!