Fiúk, ti hogy bírnátok, ha a barátnőtök/élettársatok nagyon ellenőrizne titeket?
Szóval gyakran telefonálna, hogy merre vagytok, mit csináltok, illetve amikor együtt vagytok (általában hétköznap, hétvégét külön töltjük) mindig ott van mellettetek, mindenhova együtt mentek, és nincs fél órátok sem egyedül, csak ha fürdik, vagy hétvégén.
Ezt bírnátok, vagy ez abnormális egy kapcsolatban?
"Illetve ha fél órára eltűnsz hívogat, amíg el nem ér, akár több óráig egyfolytában, és ha a haverodnál vagy, akkor meg féltékeny, hogy haverral vagy, nem vele.
Ez is normális?"
hú, ezt most olvastam...ezt meg beteges féltékenységnek hívják...egy napig nem bírnám, úgy érezném, hogy megfulladok...mikor több napos konferenciára utazok, vagy a férjem vadászatra, ahol ott alszanak, akkor is csak este, vacsora után szoktuk hívni egymást...és ez az elejétől így van...különben lapát lett volna egy hét után.
tegnap 07:48 vagyok
igen,nálunk az is normális,hogy mindent együtt gyakorlatilag,és ha melo/suli,akkor hivjuk egymást többször napközben,hiába hozzám jön haza pár óra mulva
együtt fürdés nincs,nem férünk bele a kádba kényelmesen,igy egymás után szoktunk.Főzés,mosogatás együtt,gép van kettő,mert azon menne a veszekedés:D
mosni a gép mos,de amig pl belepakolok,párom felém áll,és "okoskodik",vagy kiteregeti az előző adagot
ellenőrizgetés...nem ellenőrzés céljából hivom,ő sem engem szerintem.Legalábbis nem veszem annak.Igy engem nem zavar,hogy 2 órán belül 5x hiv fel,hogy merre járok épp,vagy hivom én pl most,hogy 10 perce ment el tőlem,hazaért e a szüleihez...
Haverokkal meg csak együtt megyünk bárhová.Neki fix a munkaideje,meg az egyetemene töltendő idő,nekem nem,igy igazodok hozzá,egyszerre vagyunk szabadok...eleinte elmászkáltam nélküle,ő érte el,hogy csak közös barátok,közös haverok,közös szorakozás...
3 év alatt gyakorlatilag elértünk egy olyan szintete,hogy melon sulin kivül csak közös dolgok vannak (bár munkatársakat csoporttársakat ismerjük)
nekünk igy jó,mi imádjuk egymást
párod valoszinű nem igényli annyira a szoros kapcsolatot,szivesebben mászkál el a haverjaival,mint veled minden percben...
te döntésed,hogy elvilesed otthon féltékenykedve,vagy sem...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!