Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi nevekről?

Mit gondoltok az alábbi nevekről?

Figyelt kérdés

Német nyelvterületen, német hangzású vezetéknévhez.

Fiú: Erik, Thorgils, Aethelstan

Lány: Lorraine, Erin, Natalia

2015. aug. 29. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%

én a Thorgils választanám, mert Thor a becézése, ami tök menő :D

lányban pedig a Lorraine tetszik :)

2015. aug. 30. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Erik, Natália.

A többi förtelmes.

2015. aug. 30. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:

U.i.: Németországban élek, Natalie/Natalia nevet csak az oroszok, ukránok viselnek itt (ahol dolgozom, több is van).

Itt születtek a gyerekeim is, de a felsorolt neveket még SOHA nem hallottam senkinél (Thorgils, Aethelstan, Lorraine, Erin...) . Egy angol ismerősöm van, akinek Erin a neve amúgy.

Van persze sok név, ami nekem magyarként nem volt megszokott, de ezeket még sosem hallottam. Az Erik is nagyon ritka, de szerintem szép név.

2015. aug. 30. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem is különleges nevet adtak a szüleim. gyakorlatilag nincs nap, hogy ne szívnék miatta.
2015. aug. 30. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!