Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek neki? Fel...

Hogyan segítsek neki? Fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves barátnőm,akinek az anyja idegbeteg...Tegnap el akarta ütni o.O..A lány nem lehet azzal aki neki teccik,mert az anyja csak a volt barátjához engedi,akivel már utálják egymást.Átküldi hozzá szexelni,meg iylenek...Verekedni is szoktak egymással(a csaj meg az anya)egyfolytában ordibál,a legjobb Barátnőjével sem haggya beszélni...Fel lehet az ilyet jelenteni?Ha igen hogy?
2010. márc. 11. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyámügy???Apa???Rokonok?
2010. márc. 11. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Tegnap el akart ütni? Talán autóval, vagy biciklivel. Áh, ez nem értem, hogy valaki ezt hogyan tudja megtenni. Pláne azt, hogy verekednek! Gyámügy!
2010. márc. 11. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Mónika sóóó.

Ha neki is ilyen a helyesírása, mint a tiéd.:-/

2010. márc. 11. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Gyámhatóságnál b kell jelenteni, de nem neked, hanem egy felnőttnek, mondjuk az anyukádnak vagy egy tanárnak.
2010. márc. 11. 11:42
 5/9 anonim válasza:
-igen, a kislányt esetleg becsületsértésért
2010. márc. 11. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ööö egy kérdés: véletlenül nem sötétebb cseppet a bőrük a sima europid emberénél?
2010. márc. 11. 11:57
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyesmi volt az anyám. lehet kérni kollégiumi elhelyezést vagy menjen a gyámügyhöz.. rossz családi körülményekre hivatkozva. kollégiumnál ebédet kell fizetni, szóval inkább gyámügy..
2010. márc. 11. 12:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, én most nem olyan passzba vagyok,hogy a helyesírásomat nézzem, és ne gyere a Mónika sóval basszus mert ez komoly dolog.
2010. márc. 11. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:
hát az anyja úgy viselkedik xDxD de nem azok :)
2010. márc. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!