Hagyjam el azért, mert nem szerelmes belém?
Nézd, a nagy szerelmek elmúlnak egy idő után. Örök szerelem nincs. Nálunk is ez van, csak fordítva, én vagyok az, aki nagyon nagyon szeretem, mindenkinél jobban, de azt a gyomorbizsergetős szerelmet nem érzem. És vele akarok élni, hozzá szeretnék menni, mindent szeretnék vele együtt csinálni. És ebben megegyeztünk, nincsenek köztünk konfliktusok, vagy ha vannak is, nem emiatt, hanem például a fogkrém kinyomása miatt... :)
Tudom, hogy koromból adódóan tapasztalatlan vagyok, de szerintem örülj annak, hogy szeret, ne azzal foglalkozz, ki mit nevez szerelemnek, mert nem az a lényeg. 22/L
Én 38 éves nő vagyok, de még soha nem éltem úgy párkapcsolatban, hogy én szerelmes lettem volna a páromba.
Voltam szerelmes, de nem párkapcsolatban. Volt fordított eset is.
Szerintem kevés olyan párkapcsolat van, ahol mindkét fél szerelmes, legalábbis nem egyforma erősséggel...
12:01-es vagyok,még annyit fűznék ehhez, hogy voltam úgy, hogy egy pasas borzasztó cirkuszt csapott akkor, amikor megmondta, hogy szerelmes belém, én pedig azt neki, hogy én nem vagyok szerelmes belé. Férfi léttére szinte "hisztizett", de hát nem tehetek erről, érzelmeket nem lehet erőltetni. Ellenben megrázott ez a kitörése....
Másik esetben volt olyan, hogy a férfi, akivel együtt voltam, mondta, hogy nem szerelmes belém (igaz, én sem voltam belé, csak nagyon tetszett), de ennek ellenére engem is bántott egy kissé ez a dolog. Egy nagy bulin, ahol ő és én is voltunk, egy ismerőse a páromnak (férfi) odajött hozzám, megismerkedtünk és mindjárt elkezdte csapni a szelet nekem. Ez akarva-akaratlanul tetszett pont azért, mert ő azt mondta, nem szerelmes belém, igaz, én sem belé, de sértett kissé ez a dolog. Az ismerőse, a pasas, aki odajött hozzám és csapta a szelet azt mondta, hogy nagyon tetszem neki és több kedvességet is kaptam tőle, mint a páromtól. A párom rosszallóan "szemlélte" az illető felém irányuló kedves, de kissé nyomulását, pedig ő mondta, hogy nem szerelmes belém!
Vele maradhatsz, de minek. Amint megismerkedik valakivel, aki vonzza mint a fény a lepkét, azonnal ott fog hagyni. Kell ez neked? mert nekem nem kéne :)
Én is hagytam már ott valakit mert nem voltam szerelmes, életem legjobb döntése volt, azóta barátok vagyunk. És engem is hagytak ott, mert nem voltak belém szerelmesek, azt se bántam. Persze, maradhattam volna a pasival, mert mondta hogy nem akar ettől még szakítani, de hát ki az a hülye aki belemegy ilyenbe. ha vele maradsz megbánod, lehet hogy nem most, majd 1-2-3 év múlva.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!