Melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Flanna vagy Fiamma? (Esetleg még Flamina vagy Hermina.)2015. aug. 17. 15:14
11/38 anonim válasza:
Mi az, hogy ha nem tetszik ne válaszolj?
Véleményt kértél, tehát számítanod kell negatív kommentekre is. És hát valjuk be, hogy ezeket a neveket nem nagyon fogják körbe újjongani.
12/38 anonim válasza:
Ja, hát úgy egyik se.
Gratulálok az ízlésedhez.
13/38 A kérdező kommentje:
11es nem tudsz olvasni? Nem az a kérdés, hogy "mi a véleményed az alábbi nevekről". Ez esetben természetesen igazad lenne, de nem ez a kérdés. Nem is tudom mire számítottam itt...
2015. aug. 17. 15:32
14/38 anonim válasza:
Egyik se, mind a négy szerintem elég bugyuta..Esetleg a Flamina. Persze most az a lényeg, hogy neked tetszik-e, nem pedig hogy én/mi mit mond(ok)(unk)
De ahogy utána néztem, ezek a nevek is jelentenek valamit:
Flanna: vörös hajú
Flamina: Flaminus nemzetségből való.
Hermina: Hadi nő
A Fiammát nem tudom
15/38 anonim válasza:
XD XD ez a CSerepes Virág nevű ismerősömnél is jobb XD
16/38 anonim válasza:
Nekem mindig is tetszett a Hermina név, ami német eredetű.
18/38 anonim válasza:
a Flanna / Fiamma / Flamina ( utobbi mintha azt mondanad hogy fap_ina ) borzalmas, ocsmany. gagyi.... a legkevesbe rossz a Hermina.
19/38 anonim válasza:
:D lehet egy életen keresztül fogják szivatni a gyereket ilyen névvel meg sokan ki se fogják tudni mondani... de az a lényeg hogy nektek tetszen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!