Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog otthon tárolni...

Normális dolog otthon tárolni egy elhunyt személy hamvait?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek a barátja szeretné megtartani az anyjának a hamvait. A gond az, hogy az anyós nem igazán tartozik azok közé a személyek közé, akikkel szívesen együtt maradna az ember. Gonosz és rosszindulatú, aki még azt is megtiltja hogy a fia felnőtt létére otthon alkoholt igyon vagy nemi életet éljen a barátnőjével. Emellett szeret sértegetni másokat és a becsületükbe gázolni, míg elvárja hogy őt tiszteljék. Neurotikus és szociopata. Az a gond, hogy a fia ennek ellenére teljesen hozzá van nőve, holott az ő életét is megkeseríti, a barátnőjét meg mindennek elmondja. És egy ilyen ember hamvait akarja megtartani és hazavinni. Nagyon szeretik egymást a barátnőjével, de sajnos mindkettőjük családja zűrös. Mindketten szeretnének közös lakásba költözni ahol nyugtuk van az elviselhetetlen szülőktől. Azonban lehet hogy ez a halotti urnás dolog megmérgezné a kapcsolatukat. A lány nagyon babonás és fél a szellemektől. Attól meg végképp, hogy a "halott anyós" visszajárna kísérteni. Mivel lehetne rávenni a srácot, hogy felhagyjon ezzel a képtelen ötlettel?
2015. aug. 3. 22:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. Egy szóval nem mondtam hogy meghalt, de bármikor bekövetkezhet, mivel jelenleg kórházban fekszik.
2015. aug. 6. 06:25
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

Ertheto anyos nem kedveli a fia baratnojet.

Nem a menyet hiszen csak osszealltak ezert nem akarja hogy ott aludjon

A csaj hozzaallasa tiszteletlen

A fiunak nincs penze sajat hazra anyukaja nyakan el igy anyuka szabalyait kell betartani ertheto.

Hamvak otthon szep diszurnaba teljesen oké ha ez megmergezi a kapcsolatot a kapcsolat annyit is er.

2015. aug. 6. 09:10
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Tehát egy haldokló embert, a párjának az anyját, öli a szavaival az "ismerősöd", (aki valószínű te vagy). Elég döbbenetes, és ritka kegyetlen. És az a haldokló felett veszekedő "ismerős" elmerenghetne, hogy - mivel bármikor, bárki meghalhat - elképzelhető, hogy ő hal előbb és a hamvait a szobában tárolják.

Reméljük ezt az egész kérdést a feleletekkel megmutatod a "srácnak", hogy tisztán lássa, kivel áll szemben.

van az a ballada, ahol a gonosz anyós szavakkal megöli a fiatalok kapcsolatát, a lányt ténylegesen, majd a két virágot, ami a síron nyílik, leszakítja.

Ez jut az ember eszébe ezt az egész horrort olvasván, csak fordítva. Itt a lány öli éltében-holtában az anya és fia kapcsolatát.

Egyiket temették oltár eleibe,

Másikat temették oltár háta mögé.

A kettőből kinőtt két kápolna-virág,

Az oltár tetején összekapcsolódtak,

Az anyjok odament, le is szakasztotta.

A kápolna-virág hozzá igy szólala:

"Átkozott légy, átkozott légy,

Édes anyám, Gyulainé!

Életembe rossz voltál,

Most is meggyilkoltál!"

[link]

2015. aug. 6. 16:55
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
tényleg borzasztó ez a kérdés egyáltalán, a hideg kiráz a kérdezőtől.
2015. aug. 6. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

1. anyós vagy barátnő?

2. kórházban van, haldoklik, és ez a fő probléma?

3. ázsiai a barátnő, mi?

Szerintem a barátnőd keressen jobb srácot, mint aki örökölte a neurotikusságot és a szociopataságot, meg a hozzánövést.

Egyébként miért ne lenne normális otthon tartani -nem hívnám tárolásnak- a hamvakat? Ahhoz képest, hogy még élő akármilyen anya hamvairól beszélünk. Amíg a kórházban van és várják, hogy meghaljon.

Szörnyű.

2015. aug. 18. 03:34
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
én is inkább az anyós hamvaival laknék együtt, mint élő anyóssal
2016. márc. 8. 19:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Időközben hazaengedték a barátom anyját. Természetesen egyből összeugrasztotta őt a barátnőjével és a legjobb az egészben, hogy pont karácsony este. Azóta nem beszéltek vagy találkoztak egymással. Sajnos a részleteket nem tudom, mert a barátom azóta nemigazán akar beszélni senkivel. Szóval happy end lett a vége.
2016. márc. 13. 01:29
 18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy a gyengébbek kedvéért, akik asziszik rólam van szó, kiábrándítás gyanánt közlöm hogy csupán egyszerű külső szemlélő vagyok (hálisten). A barátomnak egyébként én vagyok az egyetlen közeli ismerőse. Az anyja ugyanis nemnagyon enged senkit a közelébe (mert szerinte minden ember gonosz, aljas és rossz szándékú). A barátom pedig természetesen ezt el is hiszi, az anyja teljesen a befolyása alatt tartja őt.
2016. márc. 13. 01:34
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
igaza van. ha anyósról van szó akkor pl. én gonosz, aljas és rossz szándékú vagyok.
2016. márc. 13. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!