Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyerekem apja külföldre...

A gyerekem apja külföldre szökött a gyerektartás elől. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Több százezer gyerektartással tartozik a gyerekem apja. Nem fizetett eddig. Július 24-én jelentettem fel a rendőrségen, de ma megtudtam, hogy 27-én Németországba szökött. Se bejelentett lakcím, se munka. Most mit csináljak?

2015. aug. 3. 21:49
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha dolgozik, akkor Németországból is behajtják a gyt-ét. Ha nem dolgozik, akkor felesleges volt kimennie, mert itthon sme tudják miből vonni.
2015. aug. 3. 22:28
 12/41 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem rendőrségi, hanem bírósági ügy.
2015. aug. 3. 22:29
 13/41 A kérdező kommentje:
Van bírósági ítélet. A gyereket pedig ő akarta, nem én. Belementem, hogy legyen, mert mindent megígért, csak szüljek neki. Nincs megélhetési problémàja, köszöni szépen., rengeteget költ, csak nem a gyerekére.
2015. aug. 3. 22:30
 14/41 A kérdező kommentje:
Nem műkörömre, meg fodrászra kell nekem a pénz, hanem a kislányom etetésére, ruházására, gyógyszereire. Erre jönnek nagyon okos emberek, akik beszólogatnak. Ha már segíteni nem tudtok, inkább tartsátok meg magatoknak a véleményeteket, mert ha ti is annyit szenvedtetek volna az utóbbi évben, mint én, nem fárasztanátok a hülyeségeitekkel. Köszi a megértést.
2015. aug. 3. 22:39
 15/41 anonim ***** válasza:
91%
Akkor kérj végrehajtást.
2015. aug. 3. 22:41
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
eun belül meg találják pláne német országban ne izgulj
2015. aug. 4. 00:36
 17/41 anonim ***** válasza:
90%

"A gyereket pedig ő akarta, nem én"

Nem kell mentegetőznöd, van itt pár nagyokos, aki a fejébe vette, hogy a nők kierőszakolják a gyereket aljas módon, csak azért, hogy még aljasabb módon pénzt csikarjanak ki a szerencsétlen, megerőszakolt, gumit nem akaró húzni "apából".

A pasik egy részének szokása elegánsan lelépni, mintha mi sem történt volna. Tisztelet a nem kevés kivételnek.

2015. aug. 4. 00:56
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 18-as: van egy csoport, amely "missziószerűen" terjeszti internet-szerte ezt a nőgyűlölő elméletetm nagasan fütyülve a valóságra.

A Kérdezőnek: Németország az EU meghatározó tagországa, ahol a rendőrség rendeltetésszerűen működik. Ha megtetted a feljelentést, egészítsd ki azzal az információval, amely szerint az exed Németországban tartózkodik. Meg fogják találni.

2015. aug. 4. 08:48
 19/41 A kérdező kommentje:
Én mindig is jól àlltam anyagilag. Köszönhetően annak, hogy 24 éves koromig tanultam, 19 éves koromtól munka mellett. Nem terveztem gyereket. Nekem van saját hàzam, autóm. Gyermekem apjának nincs, sőt mikor megismertem munkája sem volt, csak alkalmi munkákat dolgozott a kapcsolatunk alatt is. Szóval nem azért "szültem be" a gyereket, hogy el legyen tartva a pitsàm. Fordított helyzet volt. Apa gondolta, hogy innentől be lesz biztosítva a helye nálunk. Én meg dolgozni küldtem. Ne is értem hogy képzeltem. Hogy egy férfi dolgozzon a családjáért? Ez ma már ne divat kérem! Amikor először kértem pénzt az orvosra akkor volt égszakadás földindulás. Minden voltam. Megkaptam azt is, hogy dögöljünk meg mindketten. Hát ennyit arról miért is hagyott el az a jótét lélek.
2015. aug. 4. 11:08
 20/41 anonim ***** válasza:
94%

Tavaly volt itt egy ilyen kérdés, csak ott az "atya" Franciaországba ment, és sokáig feketén dolozott.

A bírósági megkeresés azonban abban a pillanatban utólérte, amint bejelentett munkahelye és lakása lett.

Azóta is automatikusan vonják tőle a gyerektartást, még akkor is, ha esetleg munkanélküli segélyre menne.

Ez persze nem ment három nap alatt, kellett hozzá néhány hónap.

Ne félj, kérdező, Nálad is elintéződik majd a dolog, csak ki kell várni...

Fontos azonban, hogy megtedd azokat a lépéseket, amiket a hozzászólók tanácsoltak.

2015. aug. 4. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!