Van egy pasi akivel egyutt voltam ugy oszevisza 1 évet és széjjel mentunk, mert sokan beleszóltak. Szeretem o is engem ( talán) most várjak rá vagy inkább lépjek tovább, kevés esély van rá h mi újra egyutt leszunk. Szerintettek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 21:54
21/23 Andizsuzsi válasza:
23:10!
A szétment IS helyes, és a széjjelment is. Lapozgass egy kicsit a helyesírási szabályzatban.
22/23 anonim válasza:
"Elképesztő, hogy ilyen emberekkel lettünk tele emiatt az elképesztően idióta állampolgársági szabály miatt... És utána mindegyik arra hivatkozik, hogy de ő nem magyar... írni nem kell tudnia. Se beszélni. "
Valóban a gyakorikérdések.hu hasznáéhatához magyar állampolgárság a felvétel. Miért van az, hogy az idióták a leghangosabbak mindig? Ráadásul 3 oldalon keresztül egy szlováknak a helyesírását elemezni... nevetséges.
Egyébként kérdező ennyi információ alapján nem lehet hasznosat tanácsolni. Maximum annyit, hogy ne mások véleménye szerint éld az életed.
23/23 anonim válasza:
Kik szóltak be és miket? Mert vagy komoly dolgokat mondtak, ha egy kapcsolat szétment rajta, vagy nem volt elég erős a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!