Szerintetek mit tegyek, ha a fium jóval idősebb nálam és a szüleim nem tudnak róla, és e miatt találkozni sem tudunk? Na meg a táv is baj?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 17:42
11/20 A kérdező kommentje:
Hát ez jóval bonyolultabb annál. Hülyének nézhetsz,de ennek más oka is van.
2015. júl. 28. 18:19
12/20 anonim válasza:
Szóval te 15 vagy, ő 24, 3-4 éves az ismeretség...mit akar egy 20 éves egy 11 éves kislánytól???? Na jó...ez nagyon gáz. Az meg hogy nem is találkoztatok, de a fiúd...cuki, meg minden, de ő már egy felnőtt férfi, te egy 15 éves kislány...ha annyira komolyak lennének a szándékai, akkor már rég elment volna hozzád.
13/20 anonim válasza:
Bocs de ha még nem is találkoztatok akkor nem lehet a barátod. Elég éretlen lehetsz ha annak tartod.
14/20 A kérdező kommentje:
13-Évesen ismertem meg. Felesége volt és van egy kislánya rólam nevezték el a lányukat aztán szétmentek,át segített engem a nehéz időkön kb 2-évig hormon inekcioztam magam. Aztán egymásba szeretünk de nem megijedtem,mert mégis a felesége is ugymond megszeretett.Csak nagyon megszerettük egymást.Bocsánat ha gáz. Na látod mégsem olyan egyszerü?
2015. júl. 28. 18:41
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok.
2015. júl. 28. 18:51
16/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok értetlen és tudom,de nem,tudok mit tenni.
2015. júl. 28. 18:57
17/20 anonim válasza:
Csak nekem zavaros ez a sztori?! Hogy jutottál hozzá ilyen fiatalon hormoninjekcióhoz??? o.O
18/20 anonim válasza:
A másik meg az hogy minek hormoninjekció?
19/20 anonim válasza:
Ember jaaaj :D 16 évesen egy olyan lenne a pasid, akinek már felesége volt, mikor le lőtted magad? :D ohakhurrvaanyád
20/20 A kérdező kommentje:
Bszus ugy jutottam hozzá,hogy betegségem volt,sokat jártam korházba és a hormon inekciókkal tudtam csak fejlődni,Szóljatok le nyugottan..... Nem tehetek rólla,hogy muszály volt. Nekem szerintetek kellemes érzés volt ?
2015. aug. 5. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!