Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmet molesztálta az...

Barátnőmet molesztálta az apja, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én (22) és a barátnőm (20) három éve vagyunk együtt,sok minden sz*rt átéltünk, de ez már sok. Apja alkoholista, elváltak a szülei, anyja pszichiátriai beteg, úgyhogy egész jó kis családi háttér. Mostanában úgy nézett ki hogy rendeződik a helyzet, mindketten egyetemre járunk a fővárosba, úgyhogy év közben nincs is semmi balhé. Nyáron viszont hazaköltöztünk, mindketten vidékiek vagyunk, csakhogy ilyenkor kettőnk között 200+ km távolság van. Hétvégente szokott hozzánk járni, mert ő ingyen utazik, és mát péntek reggel el tud indulni, hogy ideérjen mire én végzek a munkával.

Ami történt : csütörtök este bement hozzá az apja félrészegen , elkezdte ölelgetni és csókolgatni , és megkérdezte tőle, hogy megcsókolhatja e a mellét. Persze a válasz nemleges volt, mire az apja elszégyellte magát és kérdezgette tőle, hogy most haragszik e?

Én ezen teljesen ledöbbentem, fejembe szált a vér, már egyből tárcsáztam volna a rendőrséget, viszont barátnőm azt mondta hogy nem mer senkinek sem szólni, mivel anyagilag függ az apjától, és nem akar botrányt rendezni.

Mit lehet ilyen esetben tenni?

2015. júl. 25. 23:22
1 2 3 4 5
 11/43 tetro ***** válasza:
93%
Kérdező, és mégis miért jelentenéd fel az apját? Mármint milyen bűncselekményt követett el szerinted, azon túl hogy elég beteg a dolog a persze.
2015. júl. 26. 00:14
 12/43 anonim ***** válasza:

Ha akarod, leírom neked a törvény által elfogadott erőszakos nemi cselekedet definícióját, de az, ... hogy is mondjam... eléggé naturalisztikus.

Annyit azonban jó ha tudtok, hogy ahhoz, hogy a támadás erőszakosnak minősüljön, elég, ha a sértett viselkedésével kifejezésre juttatja, hogy nem egyezik bele a támadó szándékába. Még azt se kell mondania, hogy "Ne!"

2015. júl. 26. 00:23
 13/43 anonim ***** válasza:
18%

Ebben az esetben BŰNTETŐ JOGILAG nem történt semmi. Sajnos. Nem tudod feljelenteni, mert nincs olyan jogi kategória, amibe ez a cselekmény beleillene. Akkor se tudnád, ha megverte volna, de annak nem lenne látható nyoma.

Sajnos a szolgáltatott jog nem mindig esik egybe az ösztönös jogérzék által megkívánt joggal. Ezzel együtt kell élnünk.

2015. júl. 26. 00:33
 14/43 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem lehet semmit, mivel nem történt erőszak. Ez egy dolog.

A másik meg hogy ne is tégy semmit, merthogy a barátnőd nem így döntött.

Nem hivatalosan viszont annyit megtehetsz, hogy félrevonod a fatert és közlöd vele, hogy ha még egyszer próbálkozik, akkor személyesen gondoskodsz róla, hogy többet ez ne fordulhasson elő.

2015. júl. 26. 01:45
 15/43 rozunlan válasza:
A barátnődnek beszélnie kell az apjával, ha már józan! Mikor váltak a szülei, valamint a lány mennyire hasonlít az anyjára? Az is megeshet, hogy az apa részeg pillanataiban a lányát összekeverte a feleségével, lehet, hogy fájdalmas neki ez a seb és igazából az anyját akarta kiengesztelni talán. Bár ez csak feltevés, valamint nem mentesíti az alól, amit tett. Meg kell beszélni az ügyet, valamint lehet, hogy utána jobb lenne, ha hozzád költözne.
2015. júl. 26. 02:22
 16/43 anonim ***** válasza:
18%
hat en a baratnod helyeben pont lesz.rnam hogy anyagilag fuggok e tole vagy sem.ez beteg ,undorito ,abberalt dolog:( biztos ,hogy egyedul haza sem engednem a helyedben.keressetek munkat ,es segitsd ahogy tudod .sajnalom az ilyeneket ,erre nem metseg az iszakossag.apam is sokszor berugott rendesen ,lattam is tole cifra dolgokat ,de hogy kikezdjen a lanyaval valaki...erre nincs mentseg ,csak hogy egy pervez allat.
2015. júl. 26. 03:04
 17/43 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is ezt csinálta. Ugyanez volt az ok is, ugyanígy molesztálta. Úgy otthagytam, mint annak a rendje, nem is bántam meg.
2015. júl. 26. 03:53
 18/43 anonim ***** válasza:
27%
Nemcsak az apja beteg,hanem a csaj is,aki a pénz miatt még egy fedél alatt marad egy ilyennel.
2015. júl. 26. 06:27
 19/43 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan azt hiszitek, hogy ez ennyire egyszerű? Szerintetek meg fogja érteni az apja, ha józanul beszél vele? Ti nem találkoztatok még alkoholistával. Ezt nem lehet konfliktusmentesen lerendezni, csakis úgy, ha fogja magát és elköltözik. Ha meg nem tud, akkor álljatok a sarkatokra, mássképpen nem fog leállni. És azt se értem, miért nem akarja feljelenteni és elvitetni a rendőrséggel. Az ilyen molesztálós férfiak a börtönben a ranglétra legalján vannak, úgyhogy szép élet várna rá, pont olyan, mint amilyet ő adott a lányának.
2015. júl. 26. 12:55
 20/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Azt hogy rettegek azt még az első válaszra írtam.

Nem vagyok lány, férfi vagyok, bár ezek szerint nőies a fogalmazásom, ha van ilyen.

Elköltözni nem nagyon tud, a nyarakat nálam szokta tölteni, csak most én gyakorlaton vagyok de szerencsére annak is vége egy hét múlva szóval ide tud jönni. Remélem a következő öt napban nem lesz semmi baj.

A dolgot bonyolítja az is, hogy az apja nagyon furcsa. Elég sok mindent megad a lányának azért, még amit nem is nagyon engedhet meg magának, és nem az a tipikus alkoholista, aki egész nap piál aztán nem csinál egyébként semmit. Inkább ez a hobbija a "rocksztár" élet, gazdagság és hírnév nélkül. Velem is mindig nagyon kedves, rendel kaját ha ott vagyunk stb...

De ezek után nem tudom hogy fogok vele jópofizni ha megyek hozzájuk...

2015. júl. 26. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!