Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mert prostiznak le allandoan?

Mert prostiznak le allandoan?

Figyelt kérdés
Mert prostiznak le allandoan soha nem volt meg egy pasim se nem oltozok ugy nem sminkelem szet magam csak szempilla spiral nem viselkedek kihivoan!es megis mindenki le prostiz meg itthon is mi lehet az oka?
2015. júl. 14. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Hiába lett lepontozva az a válasz, hogy ha mindenki ezt mondja, akkor talán lehet alapja, igaza van.

Azért valami csak lehet ott, nem biztos, hogy a kinézeted, de lehet, hogy a viselkedésed vagy valami kiveri a többieknél a biztosítékot. Amikor ennyire egyöntetű az emberek véleménye, abban van is valami.

2015. júl. 14. 12:34
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
De ha egy válasz hasznossága 0%-on ál akkor talán nem is kell fogyelembe venni.:)
2015. júl. 14. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:

"nem kell csúnya gyereket csinálni és akkor nem kell a félkiló smink :D"

azért ezen behaltam :D

2015. júl. 14. 16:43
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

kiadsam333:

Persze, meg hagyja meg térdig a 3,14naszőrt mert úgy szép, és nyírja az aki nem látja a szépséget a természetes szőrzetben:D

2015. júl. 14. 20:54
 15/19 anonim ***** válasza:

#14: az igénytelenség és a hiúság között van különbség :)

ha neked a smink és a fürdés mondjuk egy kalap alá tartozik akkor tényleg szükséged van 3 centis vakolatra :D

2015. júl. 15. 08:09
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: Nem, a vakolatot utálom, de vannak szolidabb sminkek is annak nem vagyok ellene. Ahogy te is mondod vannak különbségek. Van aki bohócnak festi magát, meg van aki szépen. Pont ez nem egyszerü egy kozmetikus szakmában (van a rokonságban), eltalálni hogy mikor van az amikor még természetesnek tünik és szépít, és mikor nem kéne eröltetni.
2015. júl. 15. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:

kiadsam333

Gondolom neked tökéletes génjeid vannak és még életedben nem érezted azt, hogy az emberek megvetnek mert neadjisten bőrhibád van vagy egyéb ami ebben a külsőségekre utazó eltévelyedett világban szörnyű bűnnek számít szinte. Ez esetben örülj és kussolj. Nem mindenki ilyen szerencsés.

De egy szempillaspirál távolról sem nevezhető vakolatnak, se k*rvásnak.

Már mondtam, irigység, alacsony intelligenciaszint és az ebből fakadó "csak azért is megbántalak"-féle primitív viselkedés az oka ennek.

2015. júl. 15. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:

#17: vannak hibáim, de én nem vagyok annyira hiú, hogy rejtegessen és tökéletesnek akarjam magam mutatni...

nincs megfelelési kényszerem, hogy a világban mindenkinek tetszek...

azt csinál amit akar a 14 éves lány, de ne csodálkozzon, hogy sokakat ez megbotránkoztat...főleg az idősebbeket fogja, hisz ők kevésbé tudják ezt tolerálni...

Felőlem bohóc sminkkel is járkálhatnak a tinik az ő dolguk...

sokaknak nem elfogadható és megjegyzést tesznek, én pl csak a barátnőmnek mondom, hogy zavar rajta, mások meg csinálnak amit csinálnak...húgomnak pl szép arca van és szerintem elrondítja amikor kiemeli a szemét, mert teljesen máshova fókuszál az ember emiatt és teljesen máshogy látja az arcát, de az ő dolga, ha neki így jobb csinálja...

2015. júl. 15. 13:28
 19/19 anonim válasza:

Komolyan, egy szempillaspirálról van szó, nem bohóc sminkről. Én tizennégy évesen szempillaspirált, alapozót, tust, szájfényt és szemceruzát is használtam, mégsem mondta rám senki, hogy prosti vagyok, még az öregek sem, pedig laknak erre fele olyanok, akik tényleg eléggé oda vannak az ilyenektől. Ha szépen festi ki magát valaki szinte fel sem tűnik, hogy van rajta smink, mert természetesnek hat.

Akár a viselkedésed miatt is lehet, hogy ezt mondják rád, nem feltétlen a külső miatt, de az is lehet, hogy irigykednek rád valamiért.

2015. aug. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!