Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha annyira magányos vagyok...

Néha annyira magányos vagyok (távkapcsolat), hogy úgy érzem "bárkivel" jobb mint egyedül. éreztetek hasonlót?

Figyelt kérdés

Majdnem 3 éve vagyok a párommal, akit nagyon szeretek...a kapcsolatunk kiváló...nagyon szeretjük egymást...mindig megértő velem, sokat beszélünk, igazi társak vagyunk...sajnos egy éve távkapcsolatban élünk, egyetem miatt...jól viseljük a dolgot máskülönben...bizalom van, megértés van...sokat beszélünk messengeren, telefonon, 2-3 hetente találkozunk is, plusz szünetben...egyetem után tervezzük az esküvőt...Én teljes szívemmel szeretném, hogy a férjem legyen, azt hiszem semmi sem tehetne boldogabbá a világon mint, a tény, hogy velem van, együtt vagyunk...a kicsi kutyától a házig mindent elterveztünk, olyan ez mint egy nagy elérhetetlen álom...(főleg mert neki még sok év egyetem)...Soha nem is merült fel a bizalmatlanság vagy megcsalás kérdése, ennél azért több gerinc van mindkettőnkben...mostanában azonban úgy hiányzik amikor hazaérek senki nem vár, senki nem ölel...úgy telik az idő, egyik nap a másik után, hogy pont azzal nem vagyok akit nagyon szeretek...rám rám tör az az érzés, hogy "akárkivel" jobb lenne mint így "egyedül élni"...tudom, hogy Ő vár rám és soha nem csalnám meg...és megszakadnék nélküle, de ez a ''társas-magány" néha megőrít...olyan bűntudatom van:( éreztetek hasonlót?

(megfontoltabb válaszok érdekében írtam ide)

2010. márc. 4. 17:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. A testvérem 4. gimibe járt a sógornőm pedig elsős volt ugyanott mikor elkezdtek együtt járni. Utána a tesóm vidéken tanult főiskolán aztán katona volt másfél évig.Ők ezt mind kibírták.Senki se hitt benne. Majd 30 éve házasok és 4 gyerekük van. Hát ilyen is van.:)
2010. márc. 4. 18:11
 12/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 4. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi két éve vagyunk együtt, 80 km van köztünk. (2óra busszal.).Amikor csak tehetjük,találkozunk. Pl most úgy jött ki,hogy kedden is találkoztunk, holnap meg én megyek 3 napra.Néha nagyon nehéz, de mindennél jobban szeretjük egymást. A szülei szeretnek, én is őket,itthon is szeretik. Barátnőim is azt mondják, egymásnak vagyunk teremtve. Néha nagyon nehéz, de benne találtam meg azt, ami nekem kell.

Kitartás! Sok boldogságot!

(25/L)

2010. márc. 4. 18:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen:D

Nekünk kb 2,5 óra busszal, de sűrű órarend miatt alig tudunk találkozni:(

Nektek is minden jót:)

2010. márc. 4. 19:54
 15/17 A kérdező kommentje:

18:26

hogy Te mekkora egy idióta vagy!

Szánalmas....

2010. márc. 4. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:
És milyen távolság? Mi Veszprém Sz.fehérvár ami 45 Km utána 4 falu. kb olyan 80..
2010. márc. 4. 20:06
 17/17 A kérdező kommentje:

15o km...

ez nem olyan sok, csak az órarendünk nem mindig engedi a találkozást...

2010. márc. 4. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!