Néha annyira magányos vagyok (távkapcsolat), hogy úgy érzem "bárkivel" jobb mint egyedül. éreztetek hasonlót?
Majdnem 3 éve vagyok a párommal, akit nagyon szeretek...a kapcsolatunk kiváló...nagyon szeretjük egymást...mindig megértő velem, sokat beszélünk, igazi társak vagyunk...sajnos egy éve távkapcsolatban élünk, egyetem miatt...jól viseljük a dolgot máskülönben...bizalom van, megértés van...sokat beszélünk messengeren, telefonon, 2-3 hetente találkozunk is, plusz szünetben...egyetem után tervezzük az esküvőt...Én teljes szívemmel szeretném, hogy a férjem legyen, azt hiszem semmi sem tehetne boldogabbá a világon mint, a tény, hogy velem van, együtt vagyunk...a kicsi kutyától a házig mindent elterveztünk, olyan ez mint egy nagy elérhetetlen álom...(főleg mert neki még sok év egyetem)...Soha nem is merült fel a bizalmatlanság vagy megcsalás kérdése, ennél azért több gerinc van mindkettőnkben...mostanában azonban úgy hiányzik amikor hazaérek senki nem vár, senki nem ölel...úgy telik az idő, egyik nap a másik után, hogy pont azzal nem vagyok akit nagyon szeretek...rám rám tör az az érzés, hogy "akárkivel" jobb lenne mint így "egyedül élni"...tudom, hogy Ő vár rám és soha nem csalnám meg...és megszakadnék nélküle, de ez a ''társas-magány" néha megőrít...olyan bűntudatom van:( éreztetek hasonlót?
(megfontoltabb válaszok érdekében írtam ide)
Mi két éve vagyunk együtt, 80 km van köztünk. (2óra busszal.).Amikor csak tehetjük,találkozunk. Pl most úgy jött ki,hogy kedden is találkoztunk, holnap meg én megyek 3 napra.Néha nagyon nehéz, de mindennél jobban szeretjük egymást. A szülei szeretnek, én is őket,itthon is szeretik. Barátnőim is azt mondják, egymásnak vagyunk teremtve. Néha nagyon nehéz, de benne találtam meg azt, ami nekem kell.
Kitartás! Sok boldogságot!
(25/L)
Köszi szépen:D
Nekünk kb 2,5 óra busszal, de sűrű órarend miatt alig tudunk találkozni:(
Nektek is minden jót:)
18:26
hogy Te mekkora egy idióta vagy!
Szánalmas....
15o km...
ez nem olyan sok, csak az órarendünk nem mindig engedi a találkozást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!