Ennyire különböző tervekre rámegy egy kapcsolat? Mit gondoltok? (részletek alább)
Mindenképpen beszélni kell róla. Igazad van, nem tarthatod itthon (később téged okolna, hogy tönkretetted az életét), de ő sem szakíthat el a családodtól. Valamiféle kompomisszumot el tudok képzelni, pl. kimegy ösztöndíjjal és hazajön, vagy kimentek együtt, ha végeztél 1-2 évre, de nem véglegesen.
Nagyon fiatal vagy még, az is lehet, hogy nem is maradtok együtt (más ok miatt), és akkor lehet, h meg is szűnik a probléma.
én ugy gondolom hogy mérnökként sokkal nagyobb szakmai sikerei lehetnek külföldön és amit itt müvelnek az emberekkel nem is csodálom hogy kimegy
mi lenne ha vele tartanál és te is ott kint alapoznád meg a jövödet, majd amikor mindened megvan akkor jönnél haza mert itt csak csalódni fogsz ugyanis, ugyanis itt nem lessz meg a gyümölcse annak a rengeteg munkának amit belefektetsz a tanulásodba
a helyedben vele tartanék
hasonlo helyzetben vagyok,csak nekem van mehetnékem,párom maradna...
igaz,mi mindketten mérnökök vagyunk,másoddiplomát csinálunk,én már tavaly mentem volna,lett is volna lehetőség,de inkább másoddiploma,még ezzel huzhato a dolog 2 évet (már csak 1et)
jövö nyáron végzek,dönteni kell...engem nem köt ide semmi,hiába itt a családom,ahogy neki is,bár ő anyás...
probálunk abban kiegyezni,hogy ha végzünk,akkor együtt el innen,és pár évet dolgozni küléföldön,legyen egy alap,amivel tudunk utána itt maradni...remélem megtetszik neki külföld,vagy én utálom meg külföldet,és lesz vmi...igaz az még messze
de ha együtt akartok maradni,valakinek engednioe kell...nekem több lehetőséged lenne külföldön mint itt.ezt vedd figyelembe...
22/L
Ha egyikőtök sem enged, akkor igen rá fog menni, értelemszerűen. Miért akarsz itthon maradni ? Jó persze a felsorolt okokat értem. De itthon te is nyomorogni fogsz. Hatalmas lehetőség van itt kinn egy orvos számára.
Summa summárum, igen, valamelyikőtöknek engednie kell....
Persze hogy ramegy! Ha a baratod ennyire menni akar, akkor el is fog menni, ez 100%! Nem mindenki erzi ugy, hogy kimenne kulfoldre. Viszont aki erzi, hogy menne es akarja, es tesz erte, az menni fog.
Lehet hogy amikor kimegy meg tartjatok a kapcsolatot majd, de ha nem mesz utana akkor elobb-utobb vege lesz.
De en azt tanacsolom neked, hogy ne gondolkozzal annyit ezen!
Lehet hogy te is meggondolod majd meg magadat, es menni fogsz vele.
Lehet az is, hogy meg a kulfoldi ut elott valamin osszevesztek.
1000 es 1000 kulonbozo dolog tortenhet addig meg, mert az elet teljesen kiszamithatatlan.
En azt mondom, hogy csak az a biztos ami mar megtortent, azonkivul semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!