Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét dolog, csak a gyerekek...

Szemét dolog, csak a gyerekek miatt maradni a férjjel?

Figyelt kérdés
férj

2015. júl. 10. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy inkább az a bajod, hogy kiégtél, mert unalmas az életed, nincs semmi hobbid. Próbáld ki a férjed hobbiját, vagy keress magadnak egy másikat, vagy valami. Nem kell rögtön váláson gondolkodni.
2015. júl. 10. 13:37
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Sógórnőm és párja külön mentek, 15 hónapos volt a kisfiúk, óta eltelt 9 hónap. 1 hetet itt van a gyerek, 1 hetet ott. Süt a szomorúság a tekintetéből, megszakad az ember szíve. Néha kérdez olyan hogy hol van az én apukám...szerencsétlen gyerek. Ha tudtok barátként együtt élni, szerintem jobb ha együtt maradtok.
2015. júl. 10. 13:42
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Hasonló a helyzet nálunk is.Mi gondolkodtunk a váláson. Szeretjük még egymást, de a férjemnek jó így,nem akar változtatni.Én viszont magányos vagyok.Próbáltam százszor megbeszélni,ígéret van,változás nincs.Úgy döntöttem,maradok,és próbálom máshol keresni a kikapcsolódást,a boldogságot./Nem szeretőre gondolok,az gerinctelen dolog./ Elkezdtem tornázni járni,új embereket ismertem meg ezáltal.Havonta 1-2-szer én is elmegyek most már barátnőkkel traccspartyzni,sütizni.S ha olyanom van,hazajön,fogom magam,elmegyek sétálni a környéken.Eddig természetes volt neki,hogy én megoldom a családunk dolgait,ritkán megyek valahova.Nem kérem már,hogy csináljunk kettesben programot,hogy törődjön többet velem,beszélgessünk.Nem mondom,hogy nem hiányzik az igazi társ,de így én is kiegyensúlyozottabb vagyok,nekem is járnak dolgok.

Különben keveseknek adatik meg a jó házasság.Szóval szerintem maradj,mert nincsenek nagy problémák nálatok,de keresd azokat a dolgokat a gyerekeiden kívül is,ami örömet,feltöltődést okoz.

2015. júl. 10. 13:57
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ez személyiségfüggő. Én pl. tök jól elvagyok úgy, az itteni kérdések alapján mások erre már azt mondanák, hogy "elhanyagol" a párom. Neki is vannak saját hobbijai, nekem is, meg tudunk lenni egymás nélkül, de emellett szeretjük egymást és az együtt töltött idő is nagyon jó. Nekem kell a saját tér, el tudom foglalni magam egyedül, sőt igénylem is ezt. Nyilván a te párod is ilyen típus. Ha viszont valaki jobban igényli a társaságot, közös programokat, mint pl. te is, akkor nyilván olyan emberrel érdemes hosszú távra terveznie, aki szintén ilyen. Ezért kell elsősorban saját magadat megismerned, mielőtt elkötelezed magad valaki mellett. Mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy a párod egyik napról a másikra vált volna ilyenné, vagy ha igen, annak lelki oka van, és azt kellene megtalálni.
2015. júl. 10. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, igen, szerintem kifejezetten az. Kivéve persze, ha megbeszélitek, és mindketten ezt a megoldást tartjátok jónak... akkor rendben van.
2015. júl. 10. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Biztos vagy benne, hogy szeret a férjed, nem csak a kényelem és megszokás miatt van melletted? Miben nyilvánul meg a szeretet? Mert ha őt nem érdekli, hogy te nem vagy boldog, akkor a saját érdekein kívül nem vesz túl sok mindent figyelembe..
2015. júl. 10. 14:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy szeret, mert ha csak elmegy melletem megsimogat, vagy átölel, csak egyszerűen nem jut el odáig, hogy nekem ez édes kevés pedig évek óta hajtogatom mit szeretnék. Nem nagy dolgok, néha egy vacsora valahol, vagy csak elmenni valahova azon az 1 hét nyaraláson kívül, egész évben.
2015. júl. 10. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

13-as vagyok.Ha kész tények elé állítanád?Megszervezed a programot,a gyerekfelügyeletet,időben szólj neki,hogy kettesben program lesz. Ha szeret,biztos,hogy el fog menni.

A férfiak elkényelmesednek a házasságban,nekünk kell ilyenkor határozottabban lépni,szervezni.

2015. júl. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!