Hasonló a helyzet nálunk is.Mi gondolkodtunk a váláson. Szeretjük még egymást, de a férjemnek jó így,nem akar változtatni.Én viszont magányos vagyok.Próbáltam százszor megbeszélni,ígéret van,változás nincs.Úgy döntöttem,maradok,és próbálom máshol keresni a kikapcsolódást,a boldogságot./Nem szeretőre gondolok,az gerinctelen dolog./ Elkezdtem tornázni járni,új embereket ismertem meg ezáltal.Havonta 1-2-szer én is elmegyek most már barátnőkkel traccspartyzni,sütizni.S ha olyanom van,hazajön,fogom magam,elmegyek sétálni a környéken.Eddig természetes volt neki,hogy én megoldom a családunk dolgait,ritkán megyek valahova.Nem kérem már,hogy csináljunk kettesben programot,hogy törődjön többet velem,beszélgessünk.Nem mondom,hogy nem hiányzik az igazi társ,de így én is kiegyensúlyozottabb vagyok,nekem is járnak dolgok.
Különben keveseknek adatik meg a jó házasság.Szóval szerintem maradj,mert nincsenek nagy problémák nálatok,de keresd azokat a dolgokat a gyerekeiden kívül is,ami örömet,feltöltődést okoz.
13-as vagyok.Ha kész tények elé állítanád?Megszervezed a programot,a gyerekfelügyeletet,időben szólj neki,hogy kettesben program lesz. Ha szeret,biztos,hogy el fog menni.
A férfiak elkényelmesednek a házasságban,nekünk kell ilyenkor határozottabban lépni,szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!