Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítségre van szükségem.13...

AyameXMessy kérdése:

Segítségre van szükségem.13 éves lány vagyok. Ez fontos adat lesz. A kérdés miatt:?

Figyelt kérdés
próbálom feldolgozni,de nem megy,és semmihez nincs kedvem,úgy hogy röviden próbálom elmondani.a szüleim meghaltam anyám egy éve apám 2 éve.azelőtt elváltak kb 4-5 éves koromban.anya rákban apa szívproblémákban jelenleg a nevelőapámmal élek aki a gyámom,de a nagyszüleim kitagadtam mondván a létezésemmel öltem meg az anyámat,a testvéreim nem foglalkoznak velem,hanem mindig én vagyok a lelki szemetes,a suliban én vagyok a legrosszabb tanuló,nem vagyok nagyon komolyan beteg,de van egy ,,kis" lyme kórom,a fiúk az osztályomban rengeteget csesztetnek,vannak barátaim nagyon szeretem őket de ők sem képesek irányt mutatni hogy arra menjek.Élni akarok de nem is.Depressziós is vagyok.a családom kis koromban olyan dolgok történtek,mint például apukám baltával kergette anyámat,vagy a sötétben ült és várta hogy hazaérjünk.Fegyverei is voltak.De nem lettek komoly érüléseink.A traumán kívül,elmenekültünk onnan,és akkor találkoztunk a nevelőapámmal.Akibe anya később beleszeretett,és a válás után összejöttek,de anya meghalt....és valamilyen szinten én is.Apámat is szerettem,de nem volt nagyon apafigura az életemben.

2015. jún. 29. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És kell egy barát, akiben bízhatsz.
2015. jún. 29. 21:09
 12/14 anonim válasza:
45%
Örülök hogy segíthettem. Halgathatsz még olyan hangfelvételeket amikben patakcsobogás madárcsicsrgés van.Vidám zene még a rókatánc fuvolán. Azonban kerüld a rock zenéket. Ez nem ízlés a te érdekedben.
2015. jún. 29. 22:34
 13/14 anonim válasza:
Örülök hogy segítetten de a legfontisabb hogy éjjel légy a legnyugottabb. A fürdő közben vagy elalvás előtt halgathatsz olyan hangfelvételeket amiken patakcsobogás vagy madárcsicsrgés van. Ezen kívűl a klasszikus zenék különösen nyugtatóak de vannak vidám ,,kettős hatású" darabok is. Javaslom a rókatáncot zongorakísérettel. Jobbulást.
2015. jún. 29. 22:45
 14/14 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen környéken laksz, de ha tudsz menj ki néha a természedbe akár egyedül akár társasággal, lényegesen megnyugtatóbb mint otthon ücsörögve hallatni különféle hangokat. (ha nagyon rossz kedvem van én néha doom metált hallgatok, és mindig megnyugtat, a komolyzenétől meg falra mászok - igenis ízlés kérdése!)
2015. jún. 30. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!