4 éve vagyunk együtt a párommal,2 éve élünk együtt albérletben! Erösen gondolkozunk rajta hogy egy jó két évre vissza kellene költöznünk a szüleimhez hogy tudjunk spòrolni közös otthonunkra? Vélemény?
egy saját lakás nagyobb biztonságot nyújt, nem rúghatnak ki bármikor, egy életre lehet úgy tervezni, alakítani a lakást/házat, nem kell félni attól, hogy egyszer jön a telefon hogy x időn belül költözzetek el. gyereket is jobb saját házba vállalni, lehetnek állataitok stb..nem kell ezt túlragozni, akinek van munkahelye a városában, megvan minden ott amit szeretne, akkor miért ne akarhatna saját lakást?
szerintem inkább költözzetek kisebb albérletbe és amellett spóroljatok . szülőkhöz vissza költözni szerintem nem jó ötlet, főleg ha nincs külön emelet, házrész, hanem a régi gyerekszobába költöztök be
Megkérdezhetem, hogy miben mutatkozna meg ez a spórolás a szülőknél élve?
Mert én csak az albérlet havi díjára tudok gondolni.
A rezsibe ugyanúgy arányosan be kell szállni.
Kaját, tisztálkodási szereket magatoknak kell állni.
Tehát nem várható el az, hogy ők tartanak el 2 felnőttet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!