Hogy reagálnátok, ha párotok lecserélné a képeteket?
Figyelt kérdés
Eddig az én képem volt a mobil kijelzőjén,most lecserélte egy meztelen nőre.Nekem rosszul esett,amire úgy reagált,nem vagyok normális.Kérdezte,ugyan miért ne tehetne saját telcsijére képet.
Hátha nem egy másik nő képére cseréli le, nem akadnék ki. De így! Hát ez eléggé fura. Szeret ő téged igazán?...
2010. febr. 28. 13:27
2/18 anonim válasza:
Hát el is hiszem hogy rosszul esett!! beszéld meg vele a dolgokat. mond meg hogy azért szerinted neki se esne jol hogy ha egy csávó nemiszervét raknád a képernyődre , mondjuk az övé helyett. érted a hasonlóságot szerintem.gondoljon már bele,ez nekem úgy jön le mintha nem lenne megelégedve a tiéddel:/. vagy csak nincs alkalma lefotozni téged mesztelenül és téged kirakni.. de ezt nem is csodálom h nem engednéd.. a lényeg h beszéld meg vele..
2010. febr. 28. 13:28
3/18 anonim válasza:
Ezek után még a fejedhez vágja hogy nem vagy normális. Szerinte abban a pillanatban kellett volna kiadnod az útját egy pofonnal kísérve.
Nah de ha nem vagy ilyen drasztikus akkor is szerintem magadba tisztázd le a dolgot és szakíts vele mert így ennek nincs jövője. Szerintem szakíts vele. Hidd el jön jobb is.
2010. febr. 28. 13:35
4/18 anonim válasza:
hopp 2x írtam h szakíts vele.
2010. febr. 28. 13:35
5/18 anonim válasza:
Azért nem dőlne össze a világ.Olyan képet tesz ki amilyet akar.Mit kell ezen felháborodni?
2010. febr. 28. 13:39
6/18 anonim válasza:
Szerintem sem vesz téged komolyan. Keress pucér (fütyis!!!) pasit, és tedd te is rá a mobilodra, sőt még ahol ő is láthatja.
Én 100% minden szó nélkül fütyis képet tennék fel magamnak:D
2010. febr. 28. 13:40
7/18 anonim válasza:
szerintem ez annyira gyerekes....
a szeretet nem azon múlik hogy kit rak a mobiljára.nem mindegy?jobb volna ha járna máshoz?addíg jó míg csak nézi.én a páromnak magam cseréltem le az én képemet egy csajra meztelen.nem vagyunk egyformák.miért kéne minden pillanatban engem látni?vagy miért szóljon minden rólam?ezzel nem fejezi ki a szeretetét.és még a végén hamar rám unna.nem?
2010. febr. 28. 13:50
8/18 anonim válasza:
Most a sok idióta már szakítást javasol, amikor fingjuk sincs, hogy amúgy milyen a kapcsolatotok.. elhiszem,hogy nem volt kellemes, de légy ravasz.. Csinálj magadról egy meztelen képet és küldd át neki.. és tanuld meg nem felfújni a dolgokat.. 23N
2010. febr. 28. 13:52
9/18 anonim válasza:
Igy biztos menobb a hulye haverok elott.A te kepeddel lehet,hogy lepapucsoztak.
2010. febr. 28. 13:59
10/18 anonim válasza:
jaj, szerintem nem történt tragédia :) te is rakj ki a telefonodra egy képet egy jó pasiról, és kész...nem kell ennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint ami van neki :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!