Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha párotok...

Hogy reagálnátok, ha párotok lecserélné a képeteket?

Figyelt kérdés
Eddig az én képem volt a mobil kijelzőjén,most lecserélte egy meztelen nőre.Nekem rosszul esett,amire úgy reagált,nem vagyok normális.Kérdezte,ugyan miért ne tehetne saját telcsijére képet.
2010. febr. 28. 13:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Hátha nem egy másik nő képére cseréli le, nem akadnék ki. De így! Hát ez eléggé fura. Szeret ő téged igazán?...
2010. febr. 28. 13:27
 2/18 anonim válasza:
50%
Hát el is hiszem hogy rosszul esett!! beszéld meg vele a dolgokat. mond meg hogy azért szerinted neki se esne jol hogy ha egy csávó nemiszervét raknád a képernyődre , mondjuk az övé helyett. érted a hasonlóságot szerintem.gondoljon már bele,ez nekem úgy jön le mintha nem lenne megelégedve a tiéddel:/. vagy csak nincs alkalma lefotozni téged mesztelenül és téged kirakni.. de ezt nem is csodálom h nem engednéd.. a lényeg h beszéld meg vele..
2010. febr. 28. 13:28
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

Ezek után még a fejedhez vágja hogy nem vagy normális. Szerinte abban a pillanatban kellett volna kiadnod az útját egy pofonnal kísérve.

Nah de ha nem vagy ilyen drasztikus akkor is szerintem magadba tisztázd le a dolgot és szakíts vele mert így ennek nincs jövője. Szerintem szakíts vele. Hidd el jön jobb is.

2010. febr. 28. 13:35
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
hopp 2x írtam h szakíts vele.
2010. febr. 28. 13:35
 5/18 anonim ***** válasza:
49%
Azért nem dőlne össze a világ.Olyan képet tesz ki amilyet akar.Mit kell ezen felháborodni?
2010. febr. 28. 13:39
 6/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sem vesz téged komolyan. Keress pucér (fütyis!!!) pasit, és tedd te is rá a mobilodra, sőt még ahol ő is láthatja.

Én 100% minden szó nélkül fütyis képet tennék fel magamnak:D

2010. febr. 28. 13:40
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

szerintem ez annyira gyerekes....

a szeretet nem azon múlik hogy kit rak a mobiljára.nem mindegy?jobb volna ha járna máshoz?addíg jó míg csak nézi.én a páromnak magam cseréltem le az én képemet egy csajra meztelen.nem vagyunk egyformák.miért kéne minden pillanatban engem látni?vagy miért szóljon minden rólam?ezzel nem fejezi ki a szeretetét.és még a végén hamar rám unna.nem?

2010. febr. 28. 13:50
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
Most a sok idióta már szakítást javasol, amikor fingjuk sincs, hogy amúgy milyen a kapcsolatotok.. elhiszem,hogy nem volt kellemes, de légy ravasz.. Csinálj magadról egy meztelen képet és küldd át neki.. és tanuld meg nem felfújni a dolgokat.. 23N
2010. febr. 28. 13:52
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Igy biztos menobb a hulye haverok elott.A te kepeddel lehet,hogy lepapucsoztak.
2010. febr. 28. 13:59
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
jaj, szerintem nem történt tragédia :) te is rakj ki a telefonodra egy képet egy jó pasiról, és kész...nem kell ennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint ami van neki :)
2010. febr. 28. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!