Szerintetek működhet ez a kapcsolat hosszútávon, a korkülönbség ellenére?
Előre leszögezném, hogy nem óhajtok sem beleavatkozni más dolgába, sem egymás ellen hangolni, vagy szétszedni egy párt. Tényleg csak puszta kíváncsiságról van szó.
Van egy húgom, 25 éves, mindig vidám, bolondos csaj, de ha úgy kívánja a helyzet, tud nagyon komoly is lenni. Értelmes, jól el lehet vele beszélgetni mindenféléről,talán épp ezért kedvelik őt olyan nagyon fiatalabbak, és idősek is egyaránt.
7 hónapja összejött egy nála idősebb, 41 éves férfival, akinek nagyon hasonló a személyisége, mint az övé, viszonylag fiatalos, nekem is az a véleményem, hogy összeillenek.
2 hónap után összeköltöztek. A minap beszélgettünk, és azt mondta családalapításon gondolkodnak (házasság, gyerekek).
Úgy látom dúl a szerelem, tényleg nagyon egymásra vannak hangolódva, és nagyon boldognak tűnnek.
Ám mivel az ismerőseim között nem ismerek olyan párt, ahol ilyen korkülönbség van a két fél között, felmerült bennem a fent feltett kérdés. Érdekel más mit gondol, tapasztalatoknak is nagyon örülnék, ha van itt olyan, aki hasonló korkülönbséggel él/élt a párjával. :)
Működhet! Párom 22évvel idősebb nálam, már 8éve fülig szerelmesek vagyunk:) Mindent meg tudunk beszélni, ettől boldogabb nem is lehetnék!
L
Nem valószínű, de 41 évesen egy 25 éves bukszát tömni, tud élni a koma!
Kedves egészségére.
Hosszu tavon valoszinuleg nem fog mukodni, de most meg par evig igen.
Tul nagy a korkulonbseg. De vegul is nincs gyereke a faszinak, nincs komolyabb restanciaja az eddigi eletebol, meg lehet probalni. A gondok majd akkor kezdodnek amikor a hugod 35 eves lesz, noiessege csucsan, a faszi meg elmulik 50, es az atlag magyar ferfiakat tekintve akkor nagy valoszinuseggel erosen leszallo agban lesz. de ki tudja.
Szia! Mukodni mukodhet, de sok kompromisszum kell hozza. Amig ugymond fiatalok, nincs semmi gond. A szuleim kozott "csak" 10 ev van, de latom igy is a generacios kulonbseget. Egyutt vannak meg es jol megvannak mar 33 eve, de ha vitatkoznak, az abbol adodik, m mas a mentalitasuk, ami a korkulonbsegbol ered.
A baratnom ferje ugyanugy 16 evvel idosebb a baratnomnel. Baratnom 33 eves, a pasi 49. Persze, jol megvannak, de a baratnom teljesen hozza van "oregedve" a pasihoz. 2 kicsi gyerekuk van, es a baratnom nem ugy viselkedik, mint egy 33 eves, hanem, mint egy 45 folotti, erett no.
Van extrem eset is az ismeretsegi koromben. Az egyik ismerosom 33 eves, a ferje pedig 73. Ez mar tenyleg durva. A csaj nem is boldog, teljesen ossze van szradva. Mondjuk ott nem az igaz szerelem vezerelte a lanyt, ugyanis a pasi tele van penzzel. De a lany elvan mellette, meg sem csalja - mivel fogalma nincs arrol, h lehet jobb is, hiszen szuz volt, amikor megismerte a foszert.
Nekem is voltak olyan parkapcsolataim, ahol a ferfi 10-12 evvel idosebb volt. amig huszoneves voltam, nagyon elveztem, hiszen egy 30-as ferfi az ereje teljeben van, meg jol nez ki, es mar ugymond le van nyugodva. arrol nem is beszelve, h tud nokent banni egy novel, rutinos, erett es figyelmes. Ez persze, hogy imponalo. Csak aztan mi lesz 10-20 ev mulva.
Nem azt mondom, h nem mukodhet az ilyen kapcsolat, hanem azt, h rengeteg lemondassal jar - szerintem - a no reszerol. Ha megnezem a baratnomet es azt az ismeros csajt, egyik sem nez ki boldognak, hanem megfaradtak es elvannak a kapcsolatban, mint hal a vizben, szepen, nyugisan, mint a nyugdijasok. Persze, van olyan no, akit ez kielegit. En nem lennek boldog igy, az biztos.
16 ev szerintem sok. Ez majd akkor fog latszani, amikor a ferfi 50 lesz, a no meg meg mindig csak 34!!
De ok tudjak...
Nálunk 12 év a korkülönbség. 11 éve vagyunk együtt. Hát, hogy is mondjam, eddig nem éreztem hátrányát, de most kb. 1 éve jönnek elő a problémák, amik egyre súlyosbodnak. (sajnos) Én szeretnék programokat a családdal, ő már csak otthon szeretne ülni, és nem is lehet kirobbantani semmivel, holott ő az én koromban még javában a mának élt elég durván.
A szex sem olyan már, egyszerűen fáradt, ha belendülünk, nagyon hamar elfárad, és nem is igényli a megszokott mennyiséget hetekig (!) ellenne nélküle, úgy, hogy korábban nagy étvágyú volt, időnként előfordult többször is egy nap.
Már van egy 6 éves gyerekünk, többet nem szeretnék (a férjem még igen)
Mai fejjel lehet, hogy inkább korombelit választottam volna, persze lehet, hogy az meg éretlen lett volna....
van egy ismerosom, most 40 eves, no. Alig volt tobb mint 20 amikor osszejott a volt ferjevel, aki akkor volt 41 eves, tul egy valason, nagyobbacska gyerekkel.
A csaj pultos volt valahol, a ficko meg kozepvezeto valami cegnel, rettentoen imponalt neki az egesz, a csavo sportos volt, udvarias, jo az agyban, satobbi.
Teltek az evek, az eleje remek volt, sok utazgatas, tarsasagi elet, programok. Aztan a no elmult 30, mondogatni kezdte hogy talan johetne egy gyerek. A csavo meg mindig mondta hogy meg nem, meg nem. Teltek az evek, egyszer a ficko azt mondta hogy mar nem... O mar csak a nyugdijas eveire akar koncentralni, golfozgatni akar, hagyjak beken a gyerekkel. A no felrelepett, botrany lett, valas, most nehany ev utan ketsegbeesve keresi az igazit 40 evesen, akivel meg lehet csaladot alapitani.
de valahogy az osszes jelentkezorol kiderul hogy
- kupplungos
- nem akar gyereket mert van mar neki
- csak dugni akar
ill. ezeknek a tetszoleges kombinacioja.
En mindig azt gondoltam hogy hosszu tavon nem idealis a nehany evnel nagyobb korkulonbseg, max 4-5 ami belefer de tobb nem. ezek a sztorik megerositenek benne.
Rovid tavon nyilvan lehet kellemes dolog mindket fel reszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!