Szülők! Mit tennétek, ha arra jönnétek haza, hogy a 17 éves lányotok egy 30 feletti férfival van összegabajodva a szobájában?
Nem tudom de nem orulnek. Eleve ez egy egeszsegtelen korkulonbseg (akarki akarmit mond) masreszt idegeneket nem akarok a hazamban latni.
Abban remenykednek hogy a faszi nem allna neki pattogni amikor szepen elkuldom a hazbol mert akkor meg 8 napon tul gyogyulo seruleseket is szenvedne.
"Eleve ez egy egeszsegtelen korkulonbseg (akarki akarmit mond)"
Nem, nem feltétlenül. Ebben a korban még soknak tűnik, de pár év múlva már egyáltalán nem lesz sok.
"masreszt idegeneket nem akarok a hazamban latni. "
De a lányodat azért még szeretnéd, ugye?
"mert akkor meg 8 napon tul gyogyulo seruleseket is szenvedne."
Vagy te szenvednél .
Ráadásul ha te támadod meg, akkor részéről jogos önvédelem az a balegyenes, ami a jobb felső 4-estől 6-osig a kezedbe adja a fogsorodat.
Ha nyitva lenne a szoba ajtaja, csak akkor jönnék rá. Tegyük fel, hogy nálatok ez történt. Akkor bemennék, Helló! Még nem találkoztunk, XY vagyok, Z anyja. Kérsz egy kávét vagy egy pohár üdítőt?
(Ha másként lennének összegabaLYodva, akkor lenne annyi esze a lányomnak, hogy nem hagyja nyitva az ajtót, így nem jönnék rá, mivel ajtón keresztül nem látok a szobájába. Amúgy meg kopogok.)
"Ebben a korban még soknak tűnik, de pár év múlva már egyáltalán nem lesz sok"
:) Basszus, persze hogy par ev mulva mar nem annyira az, de most nagyon is nem az.
Eleve egy egeszseges 30 eves nem akar 17 eves kamaszlanyokat kefelni. Itt kezdodik a dolog.
"De a lányodat azért még szeretnéd, ugye?"
Igen, de ha ezen besertodik, akkor tegye nyugodtan. Engem qrvara nem lehet erzelmi zsarolassal befolyasolni.
"Vagy te szenvednél"
Valoban, keteselyes, de nem valoszinu. A jogi helyzetbe meg annyira ne bonyolodjunk bele, azt irtam hogy szepen es udvariasan megkernem az uriembert hogy tavozzon a hazambol. Amennyiben nem teszi, akkor eppen maganlaksertest kovet el, igy aztan keteselyes mit itel a birosag.
"Eleve egy egeszseges 30 eves nem akar 17 eves kamaszlanyokat kefelni."
Dehogynem! Sőt, ez a férfiakra általában jellemző. Én mondjuk 60 felé járó özvegy ember vagyok, de ha egy fiatal lány mindenáron velem akarna szexuális gyakorlatokat végezni, nem hiszem, hogy olyan nagyon tiltakoznék.
(Az más kérdés, hogy valószínűleg mindketten belehalnánk: én az erőlködésbe, ő meg a röhögésbe.) :D
"de ha ezen besertodik, akkor tegye nyugodtan. Engem qrvara nem lehet erzelmi zsarolassal befolyasolni."
Félreértettél, nem is erre gondoltam. Ha "besértődésről" van csak szó, akkor egyetértek veled, de akkor nem is volt komoly a kapcsolat.
Ennél rosszabb, ha a 17 éves lányod fogja magát, és elköltözik otthonról. Tudom, ezt még jogilag nem teheti meg, de a gyakorlatban igen. Mire te érvényt szerzel a jognak, már betölti a 18-at, és lazán közli, hogy köszöni a hathatós gyámhatósági közbenjárást, de nincs szándéka sem visszaköltözni, sem a 30 feletti barátjától születendő unokáid közelébe engedni....
Nem olyan egyszerű ám az élet, hogy "majd én megmondom, hogy mit csináljon..." Egy 17 éves lánynak már VAN önálló akarata, döntései, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül.
Maximum elmondhatod neki a saját véleményedet, amit ő vagy megfogad, vagy nem...
De úgy beleavatkozni a magánéletébe, hogy erőszakkal elszakítod a barátjától, ez nem jó ötlet, még akkor sem, ha te biztos vagy a saját igazadban. Hiszen ő is biztos a sajátjáéban.
En meg csak 40 vagyok, de nem gerjedek 17 eves kamaszlanyokra, kabe 20 eves korom ota. Ha esetleg ugy alakulna, akkor egy jo kis harmincas csajt probalnek befuzni, azok mar kinottek a hulyepi..asagot es az ágyban is sokkal jobbak. Hogy esetleg log a cici egy kicsit, meg van egy kis zsirparna itt-ott, esetleg egy-ket ranc az nem erdekel.
A tobbivel meg tulsagosan messzire gondolkodtal most egyenlore azt a szituaciot targyaljuk hogy a lanyom otthon talalom egy 30 faszival akit akkor latok eloszor.
A szerelem az mas kerdes, nyilvan ennyi idosen mar nem tiltanam a csavotol, de nem is tamogatnam.
Azon mindenesetre elgondolkodnek hogy mit baxtam el a neveleseben hogy egy apakomplexusa lett.
Mi 17/33-ként kezdtük... 18 éve... ennek tükrében természetesen:
1, eleve nem törnék rá a lányomra a szobájában..
2, ha valakit meghívott, annak köszönnék, bemutatkoznék... ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!