Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Hagyjam...

Most mit csináljak? Hagyjam ott őket vagy próbálkozzak?

Figyelt kérdés
voltegy barátnőm.. 1 évig leg.barátnők vtunk és jött egy másik csaj. egyre töbet vele volt és sokszor csináta h igy szeret ugy szeret utána megint a másikkal volt. tegnap mondta h szeretné folytatni a barátságot igent mondtam rá mameg közölte h mégse gondolta komolyan és már hozzám se szól.
2010. febr. 27. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyen barátnőt én linkócinak nevezném. Hagyd a fenébe!!!
2010. febr. 27. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy szükséged volna egy ilyen barátnőre.
2010. febr. 27. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy snekim nincs. :S se barátok.. család az.... :S szóval egyedül vagyok :S
2010. febr. 27. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hidd el hogy jobb egyedül mint egy megbízhatatlan emberrel. egy ilyen ne mondja azt h a bnőd. csak azért hagyod hogy játsszon veled mert nincs más. legyen benned tartás és fordíts neki hátat.
2010. febr. 27. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, de nem hagyhatod, hogy egy rongynak nézzenek, amit használhatnak ha kell, de bármikor el is dobhatnak. (Am. 2. voltam)
2010. febr. 27. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha van egy barátnőd, de valójában nem jó barátnő, akkor sose lesz egy másik igazán jó. Ezt el kell engedned, és ha ott az üresség, akkor majd valaki oda vondzódik.

Addig is, foglalkozz magaddal. Figyeld ki, milyen vagy valójában. Szerezz műveltséget, járjál valami sport vagy zene órára, vagy magadtól fuss rendszeresen háztömbkörülit, vagy amit lehet, legyél mégjobb valamelyik tantárgyban, stb. Fejleszd ki magadban, hogy ne legyél ráutalva senkire, élvezd saját személyiségedet, ügyelj, hogy ne érezze úgy senki, hogy kullancs módjára rátapadsz. Meglátod, így lesznek barátaid és barátnőid.

2010. febr. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!