Miért nem képesek felfogni? Ilyen nehéz dolog ez? Jogosan kaptam fel a vizet?
Szia, először is hány éves vagy???
Ezen nem kell felháborodnod, legtöbb szülő azt se tudja mi a kedvenc színe a gyerekének vagy hogy mit szeret stb.
S addig örülj, ameddig nem akarnak kidobni az utcára stb.
Amúgy helyedbe 20x átgondolnám, hogy vacak bútort veszel, ami úgyis odarohad a család házába s neked nem pár év alatt lesz saját házad. Szóval felesleges, hacsak be nem szakadt az ágyad s kényelmetlen. Amúgy ha akarsz valamit s elmúltál 16 akk menj diákmelózni nyáron. Diákmelósok miatt nem tudtam magyarba dolgozni...
Ha meg kijártad a sulit (amit kétlek) akkor go melo.
Kinti melo havi 300ezer /hó minimum
Hidd el szarabb érzés, amikor saját anyádon kívül senki fe se köszönt! S anyád is csak azért jegyezte meg mert kitolt a lába közt. :D szóval ne hisztizz, mint egy pár éves.
S ha nem segít senki állj a talpadra s oldd meg ha tudod.
Pár ember mennyire nem értékel semmit...
Értékeld amid van! S olyan dolgokat kerj ami tényleg hasznos is, hajszárító min 12 ezresek már jók. Hasznos ha utazol balcsira haverokkal, vagy ha leruccansz a tengerpartra pasiddal stb.
Kövi utazáshoz meg megveszem az 5részes bőrönd szettet.XD
(egyik ajándékom anyámtól: Rózsaszín póló.... fejemet a falba vertem volna, hogy ordít rólam a kék-fekete szín, s pinky t kapok xD s elfogadtam mosolyogva. Szval nem gáz)
22-Nő
Nekem pl nagyon hosszú a hajam, seggemig ér. Sima hajszárítóval 25-30 perc a szárítás a naggyal 10perc.
Amúgy szép bútorokat lehet csinálni házilag is. Sok cuccomat magam csináltam s sokan kérdezik hol vettem. Pl ha fatherod vevő a barkácsolód dolgokra s van ideje, akkor vond be az ötletedbe. Én meg azt várom vehessem a bútorlapot az összecsukható modern kialakítású PC asztalomhoz :3 utazás miatt jó lenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!