Milyen hibái vannak a párodnak?
az hogy trehány. semmivel sem foglalkozik, nem érdeklik a számlák, a számlaegyenleg, lusta de ugyanakkor rengeteget is dolgozik (már túlzottan is sokat)
de én ilyennek szeretem
Makacs de baromira,nem fogadja el a véleményem ha az más mint az övé,trehány,túl sokáig tv-ik/gépezik,pesszimista.A koszos ruháit pedig lusta a szennyes tartóig elvinni:)
De én így imádom:)))))
trehány,
szőkeee : DD
de igyszeretem :)
Hülye vicceket sütöget mások előtt (amit én már értek de más még nem, és ezért sokszor hülyének nézik:))
Magától semmi se jut eszébe a gyerekek körül, mindig minden egyes dologra meg kell kérni külön, és ha megkérem se mindig csinálja meg, ül a fülén:))
Ja és szökőévente egyszer beszél a kapcsolatunkról vagy úgy általában az érzéseiről, viszont mikor ez megtörténik nagy becsben tartom és ált. le is írom valahova magamnak:))
De amúgy meg nagyon szeretem immáron 7 éve:)
Néha nagyon rideg tud lenni(amikor veszekszünk), mármint én veszekszek, ő csak van és nem szól semmit...
És ez idegesítőbb mindennél. Nagyon nehezen ismeri be a hibáit, nekem egy ölelést is bocsánatkérésnek kell venni. Amúgy nem sok ilyen alkalom van, de ha épp van akkor kiakaszt vele. Amúgy minden rendben vele ezen kívül. 3 év
Én mindenkit felpontoztam azonnal amint választ írtatok :)
És köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!