Szerintetek normális ha valaki családi meztelenkedésre kíváncsi és már 2 szer is kiemeli?
a kérdés nagyon jól meg van fogalmazva, nem feltételehető ez, így mindenki megírta kit mennyire láttak meg, mi volt a sztori, stb.
csak nekem tűnik "érdekesnek" a dolog?
"Juj, régen volt egy csajszi, aki állandóan ilyeneket kérdezett. Hogy dicsérgetik-e egymást a tesók, rokonokat nézegeted-e meztelenül... de főleg a tesókra ment rá. Szerintem tök beteg."
Jaja, egész biztosan "csajszi" volt. (NEM.)
igen itt sokminden volt pl.mhelyi kukkolok is..
a mit szolnàl hozzà ha a tudtod nélkül figyelne a főnököd a melohelyeden??
ez melyik kérdés?
amúgy szerintem is gáz, de legalább nem a saját családjára izgul hanem máséra..:D beteg így is
utolsó: tényleg lehet ilyet hallani, ahol ilyen két oldalú tükör van.. vagy hogy hívják. te azt hiszed hogy egy tükör, de a túloldalról meg látnak téged . boltban is van néha ilyen, de azért irodában elég para lenne ha a főnök bent hegyezné magának, miközben könyvelek
mindenki olyan őszintén válaszol, csak kérdező már másodjára emeli ki, de nekem elsőre is már olyan érdekesnek tűnt a kérdés, viszont jól fogalmaz, az ember nem gondol rosszra..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ez tényleg érdekes ...
Abberált egy alak lehet .....
szerintem is, márcsak a kiemelések miatt is..
direkt be is írtam hogy ez ne normális, erre utánam egy lány megint írt egy sztorit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!